»

Premikajoči se disk

We make money not art - Za vse tiste, ki bi ob izdelavi varnostne kopije želeli tudi dejanski fizični prikaz koliko si ti podatki prenešeni je umetnik Oren Horev pripravil inSync inSync trdi disk (video-posnetek) v obliki kocke. Ob kopiranju podatkov se kocka obrača dokler niso podatki popolnoma prenešeni. Novo sinhronizacijo seveda sprožite tako, da kocko ponovno zavrtite. Prispevek je žal bolj skop v tehničnih podrobnostih ampak bo zagotovo dal kakšno zanimivo idejo našim modifikatorjem.

9 komentarjev

Za nameček...

Geek Extreme - Poglejmo iz te plati. Včeraj je bil božič, kar je bil zadosten razlog za žuriranje v vseh koncih sveta. Res je že, da se je post-božični Maček™ pri nas že skril, a pomnite -- ZDA so 6 do 9 ur za nami. Od tu sledi pomanjkanje novic [:D]. Zato hitro kliknite na hudomušno povezavico, na kateri boste lahko zapeli geekovsko inačico pesmice The night before Christmas. Frag! [:D]

2 komentarja

Tomi ima prav...

Slo-Tech - Razlog za današnje pomanjkanje novic je zagotovo poinfosovska utrujenost. Naj vam razložim dogajancijo včerajšnjega konca sejma: Ko je Primož, priden kolikor je bil, pospravil večino našega štanta, sem se odpravil na vlak. Odbrzel sem domov in se pripravil na malo poinfosovske sprostitve. Zmeden in utrujen, kolikor sem bil, sem popolnoma pozabil napovedati nov članek o modifikaciji ohišja, ki ga je za nas spisal Cwetto. Pobarval je ohišje na belo, dodal "lan-party nosilce", naredil kontrolo ventilatorjev ter okno v levo stranico. Razvajamo vas, vem. No, upam da bo Tomi nadomestil poinfosovsko vrzel, saj grem jaz, povem kar po pravici, spat . Sicer pa lahko jutri oziroma najkasneje v ponedeljek pričakujete članek - poročilo z Infosa na Slo-Tech postojanki.

2 komentarja

Jaome

Jaz - Mhja, da ne boste mislili, da je razlog za pomanjkanje novic samo lenoba vseh nas. Ok, delno je, ker se pač med vikendom nobenemu ne da kaj napisati, toda trenutno vlada na sceni nekakšno zatišje. Damn, kako bo komaj poleti .

0 komentarjev