» »

Nov test

Nov test

Slo-Tech - Ker se mi, vaši zvesti admini, kar ne vidimo ven iz šolskih obveznosti ter organizacije petkovega dogodka, se je Clemento, eden naših forumašev, spravil čez test spraviti Thermaltakeovega Volcana 7+. Beri!

4 komentarji

JohnyB ::

Če to res tako dobro hladi potem bo treba razmislt....

Veš kaj me zanima a je pol zrave dodan še en ventilator, mislim unega ki je pritrjen ob strani!?! Ker če si ga sam dal not in je ob testu deloval potem rezultati niso čisto pravi ali pač!

Imam prav isti vent kot si ga imel ti in isto plato (brez raida) ter na njej XP1500@1600 (10x140 1.85v), pa mam zdej tm okol 50 stopin. Ko je bil vent nov in proc nč navit sm imu pa 35 stopin! No res bi blo fino mal s kompresorjem popihat :) sam a maš zarad okroglih IDE kablov kej mn vročine v kišti...

Drugače pa zelo vredu test, mogoče bi mogu dat za primerjavo še kakšen vent gor, da bi blo res razvidno da ta hladi najbol oz boljše ter da je vreden svojega denarja.

Apple iMac

Marjan ::

Fajn dobra stvarca. Samo je predraga :|

(Nc ni napisano o ravnosti dna hladilnika - vbocenost, izbocenost!??

eland ::

Škoda, ker ni primerjave z Zalmanom, me je res zanimal, kako bi se obnesel z njim. Cena pa se mi ne zdi tolk pretirana, če stane Zalman, bakreni okoli 10k. Men je proti Vulcanu 6+, ki mi nabera prah v omari , vreden svojega denarja in mojih ušes.

kuglvinkl ::

Clemento, vse pohvale za test. Jebiga, škoda, da mi nisi rekel, bi ti lahko posodil Volc 6 in pa Evercoola za primerjavo.

Your focus determines your reallity