»

S.T.R.A.H.

Gamer's Depot - Če še ne veste, je F.E.A.R., kot so svojo najnovejšo prvoosebno streljanko poimenovali pri razvijalcu Monolith (NOLF 1 in 2, TRON 2.0), na letošnjem sejmu E3, prejel nagrado "Best Of E3". Vsi, ki ste že videli F.E.A.R-ov predstavitveni fimček ( ogled) zelo dobro veste, zakaj je temu tako, ostalim pa naj povem, da gre za nekakšno mešanico med Half-Life 2 in Doom-om 3.

Grafična podoba in obnašanje predmetov je zelo podobno Half-Life-u 2 -- uporablja Havok fizikalni in izboljšan Lithtech grafični pogon -- tematika igre pa ima opraviti s temnimi silami zla. Vaša naloga je, da kot predstavnik najbolj elitne državne enote za posredovanja v izrednih razmerah, ugotovite, kaj je krvavo pokončalo nekoliko manj elitno Delta force enoto, ko je poskušala zavzeti oblegan nebotičnik.

Zavoljo dejstva, da so Monolith z obema NOLF-oma jako impresionirali, skoraj da ni S.T.R.A.H.-u, da bi F.E.A.R. razočaral. V pogovoru za gamers-depot so producent, glavni razvijalec igre in razvijalec pogona igre...

18 komentarjev

Doma narejena hladilna rebra

Overclockers Australia - Zelo lep (in velik) hladilnik je naredil tip na Jarhead-u. Rebra so iz bakrenih plošč, predlagam pa da si ogledate članek, saj je zadeva res impresivna.
Tehta približno 3 kilograme in je res ogromna v primerjavi z "navadnimi" procesorskimi hladilniki. Tip, ki je zadevo naredil je bivši marinec, tako da mi je jasno, da želi vse gomazno veliko in težko. Na rebra je pritdril en res ogromen ter zmogljiv ventilator in s tem dobil impresivne rezultate. Res super in zelo učinkovita modifikacija oziroma iznajdba.

6 komentarjev

Klipsch ProMedia 4.1

24 ur - No, to pa je zanimivo. V igraškem depotu (GamersDepot) so si ogledali in preizkusili Klipschove zvočnike, natančneje Klipsch Promedia V.2-400. Naj kar takoj povem, da so to eni izmed najboljših (in najmočnejših) računalniških zvočnikov in celo ustrezajo specifikacijam THX. Cena tega zidovrušilnega sistema je okoli 300 ameriških dolarjev, kar se zdi zasoljeno, a za ta denar ponujajo izredno veliko. Aja še ocena... dobili so 6 hmm.. kapljic in zelo malo je izdelkov, ki dobijo tudi šesto kapljico. Test si (nujno) oglejte tukaj.

0 komentarjev

Kaj bo z gonilniki za 3DFXaše?

več strani - Eno izmed velikih vprašanj, ki se postavljajo po Nvidiinem prevzetju 3DFXa je vprašanje gonilnikov. Število lastnikov 3DFXovih kartulj ni ravno majhno in ljudje bodo definitivno potrebovali nove gonilnike. Gamers Depot je v intervjuju s Scottom Taylorjem iz 3DFXa povprašal tudi o gonilnikih. Na žalost zaenkrat ne kaže zelo dobro, saj bo 3DFX po glasovanju delničarjev verjetno razpadel in tako gre po gobe tudi vsa gonilniška podpora. Seveda obstaja tudi možnost, da delničarji ne bodo glasovali za razpad, toda ta je zelo majhna. 3DFXaši pa imate eno drugo upanje, ki se imenuje x3DFX. Gre za uslužbence 3DFXove Irske podružnice, ki so se odločili osamosvojiti in zveste 3DFXaše zalagati z gonilniki. Zagotovo zelo pohvalna in nesebična ideja, upajmo le, da jim bo uspelo. Njihovo stran lahko obiščete na http://www.x3dfx.com/.

0 komentarjev

Urejanje zmede za računalniško mizico

Gamer's Depot - Heh, na Gamers Depotu so danes objavili enega bolj zanimivih in zabavnih člankov zadnje čase, ki govori o čiščenju in organiziranju zmede za vašo računalniško mizico. Kot ve vsaki pravi računalničar, se množina kablov zna prav neverjetno zaplesti, prah pa se na teh mestih nabira kot za stavo. No, če vam gre to na živce, si le oglejte ta članek, saj je nekaj idej in predlogov res uporabnih!

0 komentarjev

Test SiS730 čipovja

SysReview - Ok, Sergio je že izlil svoja najgloblja čustva v zvezi z mojim rođendanom, tako da lahko nadaljujemo z "navadnimi" novicami [:\\]. Torej, na SysReviewu so objavili enega izmed prvih testov SiSovega 730 čipovja. Gre za low-end čipset za AMDjeve SocketA procesorje. Na žalost zadeva ne podpira DDR SDRAMa, toda po moje bo vseeno dokaj konkurenčna, predvsem na manj zahtevnem trgu. Če vas zanima zakaj, si kar oglejte test!

0 komentarjev