»

Odvijal se bo BarCampLjubljana

Slo-Tech - V Ljubljani se bo v sredini januarja, bolj natačno 17.1.2009, odvijal BarCamp Ljubljana na Institutu "Jožef Stefan". Za vse tiste, ki ne vedo kaj BarCamp je - BarCamp je konferenca, ki je sestavljena iz predavanja obiskovalcev. Na začetku dneva se določijo predavanja in teme, nato pa se dogodek dokaj spontano sam odvija. Sicer pa smo o BarCampih že pisali.

Dogodek je brezplačen, se je pa potrebno prijaviti na domači strani in seveda pripraviti predavanje na dan dogodka - kar je tudi edini resnični zahtevek Barcamp-a. Dogodek je mednarodne narave, tako da bo večina predavanj potekala v angleškem jeziku.



Seveda pa komaj čakamo na podobne dogodke tudi v drugih slovenskih krajih!

9 komentarjev

IMDB praznuje 15 obletnico obstoja

Slashdot - Redkokatera spletna stran se lahko pohvali s svojo 15 obletnico. IMDB, Internetna podatkovna baza vseh filmov, igralcev, režiserjev in drugih ljudi ki so kadarkoli sodelovali v filmski industriji praznuje prav tole obletnico. Pred 15. leti se je vse skupaj začelo kot nekaj skript v ukazni lupini. IMDB je danes prava zakladnica za vse filmoljube in celo za filmsko industrijo, ki stran s pridom uporablja.

Vse najboljše!

15 komentarjev

Test SB Extigy

Hexus - Ne bom govoril na dolgo. Vsi vemo, da je kartica dobra - zelo dobra, če smo bolj natančni. Na tem naslovu se nahaja naš test, katerega je spisal alien-w in v katerem podrobno spoznamo kartico, tukaj pa si lahko neke vrste "hitri ogled" kartice preberejo tisti, katere bolj zanimajo le dejstva in ne branje daljšega teksta. Zadeva je preizkuševalca dokaj impresionirala in je bil nad zvočno kartico kar navdušen. Pa kaj bi vam pravil, saj to gotovo že veste [:D].

0 komentarjev

Solzava novica... not!

Slo-Tech - Veste kaj, pisati solzavo novico na tak prelomni dogodek je pa pač nesmiselno. Ne bom govoril o tem, kako ponosen sem na vse, ki so kadarkoli kakorkoli sodelovali v projektu Slo-Tech. To kdaj drugič.

Dama in gospodje... EN MILJON OBISKOVALCEV V MANJ KOT ENEM LETU! Pomislite .

12 komentarjev