»

Zamenjava ohišja xbox360

vir: HardOCP
HardOCP - Za vse lastnike Microsoftove konzole zadnje generacije, ki so že izkoristili garancijski rok, so na HardOCP spisali podroben vodič za zamenjavo celotnega ohišja. V njem so se posvetili previdnemu razdiranju konzole in vgradnji novih delov, končni rezultat pa je bil zelo navdušujoč. Pri nas je ponudba tovrstnih delov sicer borna, vseeno pa v dobi interneta z malo truda (in denarja) ni težko dobiti nečesa bolj unikatnega od zamenjave za sprednjo ploščico. Berite.

1 komentar

9600 PRO versus 9500 PRO

9600pro(zelen)in 9500pro(rdeč)

FiringSquad - 17.4. smo spisali novico o testih grafične kartice 9600 PRO, ki temelji na Rv350 grafičnem čipu. Skupni imenovalec teh testov je bil, da je počasnejša od 9500 PRO, ki je grajena na grafičnem čipu R300. Malo kasneje pa so na HardOCP izdali test, kako se 9600 PRO sploh navija. Zaključek tega testa je seveda sledil: 9600 PRO ima velik overclockerski potencial -- seveda pa je velika večina pričakovala enakovreden test, kjer bi DolžinoRazkazala™ v medsebojnem...

6 komentarjev

MBM 5.2.1.0 je izšel

AnandTech - Tako, tokrat za spremembo še ena mehka (beri: software related) novica. Včeraj je izšla nova različica programa Motherboard Monitor, ki nosi oznako 5.2.1.0. Upam, da program poznate vsi Slo-Techovci, za ostale pa, to je program, ki meri temperature, napetosti in ostale parametre navitega (ali pa tudi ne) sistema. Obvezen pripomoček za vse overclockerje. Klik!

1 komentar

HardOCP + Slo-Tech = OK

Slo-Tech - Očitno se strani kot sta HardOCP in Overclockers Australia precej zanimata za vodno hlajenje, saj sta že pred časom objavili povezave na Slo-Techov forum, kjer sta tedaj Boeing in morphling1 predstavila svoje vodne bloke za hlajenje procesorja.
Danes pa sem na HardOCP zasledil še eno povezavo na Slo-Techov forum, in sicer na temo, kjer je morphling1 predstavil svoj trenutni projekt izgradnje vodnega bloka, ki bo hladil Herculesovega Radeona 8500. Zato bo Slo-Tech najverjetneje zopet deležen malce večjega obiska.
Mimogrede, če nove teme še niste opazili, potem je skrajni čas, da se pridružite debati.

1 komentar

Še več testov KT266A

več strani - Da je VIA izdala nov DDR nabor, ki se imenuje K266A, vam je povedal že Pretorijanec, vendar pa je gotovo marsikdo podvomil v test na VIA Hardware, kjer imajo kar precej prijateljske odnose z Vio in Viinih izdelkov gotovo ne kritizirajo tako, kot kakšne druge neodvisne strani. Teste so opravili še na:

0 komentarjev