»

ATi Mobility Radeon 9600 Pro

Slo-Tech - Vstopamo v čas, kjer bo postal prenosnik glavni del vsakega razgibanega človeka. So dokaj mali, priročni, lahko ga imamo vedno s sabo. Takšne in podobne stvari so pripeljale glavna konkurenta ATi in NVidio do tega, da preusmerijo dosti časa tudi v razvoj mobilne tehnologije. Na HotHardware so nam tokrat postregli s testom ATI Mobility Radeon 9600 Pro, ki se ponaša s 350 MHz hitrim GPUjem in 300 MHz hitrim pomnilnikom.
Kako se kartica odreže proti GF Quadro 100 in GF4 si lahko pogledate v testu, kartica pa bo v trgovine prišla enkrat maja.

1 komentar

Logitech Z-560 4.1

HotHardware - Če imate tako kot večina omejen proračun in iščete dober zvočni sistem, ki je vreden svojega denarja, vzemite pod drobnogled Logitechov Z-560 4.1 Speaker System, ki ima skupno izhodno moč nič manj kot 400 watov. Zvočnike so opisali na HotHardwaru. Zvok so preverjali s poslušanjem CDjev, igranjem iger in gledanjem DVDjev (oziroma poslušanjem). Povsod so se zvočniki izkazali z izjemno čistim naravnim zvokom ter močjo subwooferja. Posebnost teh zvočnikov je tudi izboljšava zvoka imenovana M3D, ki je dvignila raven zvoka v praktično vseh testih. Edina slabost zvočnikov pa je, da pri zvočnikih ne moreš uravnavati visokih tonov.
Cena naj bi se gibala okoli $139 dolarjev, kar je za več kot $100 dolarjev ceneje kot Klipschovi Promedia 4.1s zvočniki. Tako naj bi bili zvočniki z odličnim zvokom in nizko ceno trenutno najboljša izbira za tiste, ki iščete odlične zvočnike za nizko ceno, a brez podpore DD 5.1....

0 komentarjev

Overclockanje Pentiuma4 @ HotHardware

HotHardware - Srečneži pri HotHardware so nedavno dobili v roke testni primerek Intel Pentium4 procesorja pri 1.4GHz. Nič posebnega, pravite? Napaka! Njihov procesor je namreč imel odklenjen množilnik in kot pravi overclockerji so se kojci spravili nad njega. Njihov cilj je bil doseči najvišji overclock Pentiuma4, pri čemer so si pomagali z ASUS P4T matično ploščo. No, končni rezultat je 1.737GHz, kar vsekakor ni slabo, toda Japonci so že dosegli 2GHz. Vseeno je HotHardwareov članek precej zaniiv, tako da priporočam ogled! Thnx, Roman.

0 komentarjev