»

Rahlo spremenjen HighPointov kontroler

X-Bit Labs - HighPointovi HPT370 ATA100/RAID krmilni čipi se po vsej verjetnosti nahajajo v marsikaterem računalu. Za njihovo ogromno popularnost je v največji meri "kriv" prav ABIT, ki njihove čipe pridno vgrajuje na svoje matične plošče. No, HighPoint je najavil novi krmilni čip z imenom HPT370A. Na žalost se od svojega predhodnika ne razlikuje veliko: še vedno zmore RAID 0, 0+1 in 1 konfiguracije, edina razlika je finejša, 0.35 mikronska tehnologija izdelave.

2 komentarja

Vesela novica...

Jaz - Danes sem zbral pogum in ukinil preverjanje velikih in malih črk. Tako, da od sedaj naprej ni več pomembno s kakšnimi črkami se logirate. Vsak, ki mi od danes naprej izjavi, da mi sistem ne dela, ker njemu vrača "napačno geslo", bo ustreljen.[:D]

6 komentarjev

Ponovno obvestilo

Jaz - Ker imamo "rahlo" zapleten postopek prijave, vas PONOVNO prosim, da si vsi, ki vam prijava ni uspela PREBERETE FAQ. V primeru da vam vseeno ne uspe mi to prosim sporočite. Sistem LOČI VELIKE in male črke zato vnesite vaše uporabniško ime in geslo TOČNO tako, kot ste si ga izbrali (z vsemi VELIKIMI in malimi črkami ter PRESLEDKI vred)[:D]Hkrati se za Nedeljo, 10.12.2000 ob 21:00 napoveduje veliko čiščenje neaktiviranih accountov. Brisani bodo vsi neaktivirani starejši od petih dni.

8 komentarjev

Obvestilo

Jaz - Zaradi še vedno visoke uporabe @email.si e-mailov, vas ponovno obveščam, da zaradi nepripravljenosti siola, da bi uredil DNS reverse lookup, pošiljanje emailov z našega serverja na email.si NE DELUJE. Do rešitve tega problema uporabljajte druge naslove... In ponovno: Skripta za prijavo RAZLIKUJE VELIKE in male ČRKE. Zato le-te pišite TOČNO tako, kot ste jih napisali pri vnosu novega uporabnika (z vsemi VELIKIMI in malimi ČRKAMI ter PRESLEDKI vred). Zahvaljujemo se za razumevanje.

5 komentarjev

Obvestilo

Jaz - Ponovno vas obveščamo, da sistem pri prijavi RAZLIKUJE VELIKE in male ČRKE. V primeru, da takoj po vnosu novega uporabnika sistem javi "Napačno geslo", to pomeni, da NISTE PRAVILNO vnesli svojega uporabniškega imena in gesla (z vsemi velikimi in malimi črkami ter presledki vred)[:D]

4 komentarji

Obvestilo

Jaz - Zaradi še vedno visokega števila neaktiviranih accountov vas ponovno obveščam, da bodo vsi jutri ob 20:00 neaktivni accounti BRISANI. Če je razlog vaše neaktivacije accounta kakšnakoli napaka mi to prosim sporočite. V e-mail vpišite: uporabniško ime, e-mail, razlog (kaj vam ne dela).

0 komentarjev