»

Vzdrževanje sistema

ABIT - Na Acid Hardware so objavili zanimiv članek o optimizaciji in vzdrževanju Win2k sistema. Čeprav je ta M$jev OS zelo stabilen to seveda ne pomeni, da ga ni potrebno vzdrževati. Še posebej je to opravilo kritično pri vseh mašinah, ki so prižgane 24 ur na dan... Čas je, da med temi prazniki poskrbite tudi za svoje najljubše škatle silicija in jim pokažete malo pozornosti [:)].

0 komentarjev

Transmetini produkti

Tech Report - Čeprav mogoče na prvi pogled to ni očitno, je Transmeta s svojimi Crusoe procesorji zelo zelo aktivna in v povezavi z različnimi proizvajalci razvija različne priročne napravice na osnovi svojih procesorjev. Na Tech Reportu si lahko preberete poročilo s Comdexa, kjer so si ogledali Transmetino predstavitev. Moram reči, da je nekaj napravic prav fascinantnih, tako da si zadevo le oglejte!

0 komentarjev

VIA AGP in Win2k

Tech Report - Ko smo že pri VIAinih gonilnikih, pa še nekaj. Na Tech Reportu so objavili zanimiv članek, v katerem se ukvarjajo s stabilnostjo VIA AGP gonilnikov pod Win2Kjem. Vsi vemo, da ta ni najboljša in da je včasih edina rešitev izklop AGP 4x in Fast Writes podpore v BIOSu. Marsikdo pa se boji storiti ta korak, saj misli, da bodo potem igre veliko počasnejše. Nič bati, po Tech Reportovih testih so igre celo hitrejše! Toliko o tem [:)].

0 komentarjev