»

Miza, kakršno ste si vedno želeli

Slashdot - Američani so ustvarili ogromno zanimivih likov. Eden izmed njih je tudi Space Ghost, nam znan predvsem iz istoimenske risanke. Manj znano je, da se isti lik pojavlja v lastnem talk showu.

To samo po sebi ne bi bilo zanimivo, če ne bi pri Cartoon Network ponudili njegove mize in stola tudi nam, navadnim smrtnikom. Tako za borih 39.955 dolarjev in podkupnino teti iz Amerike, da to naroči za nas, dobimo posebno mizo, ki ima vgrajen 15'' Sonyjev LCD-televizor, ki se s pritiskom gumba dvigne iz mize. Pozabili seveda niso niti na hladilnik in brezžični telefon. Tudi direktorski stol ni za odmet, saj ima poleg usnja vgrajen tudi masažni sistem. Več informacij tukaj.

20 komentarjev

Film Lord of the Rings

Geek News - Za vse oboževalce Tolkienovega Gospodarja prstanov: na geeknews sem zasledila eno stran, kjer so objavili nekaj slik iz prihajajočega filma, posnetega po tej knjigi. Tudi sicer je na tej spletni strani precej informacij o filmu Lord of the Rings, priporočen ogled za vsakega pravega oboževalca! Klik!

10 komentarjev

Microsoft Internet Explorer 6

Jaz - Pred dnevi je bila objavljena novica, da je beta izdaja Internet Explorerja 6 na voljo. Ja, hehe, samo kake pol ure, nato jo je Microsoft iz neznanih razlogov iz svojih strežnikov umaknil. Če pa gorite za beta previewom tega brskalnika, če res ne morete več živeti, če se vam življenje brez IE 6.0 beta zdi prazno in brezpredmetno, imate dve rešitvi: Pojdite na ta naslov in si ga vunpotegnite ali pa pojdite na zrak in pozabite na Microsoft . Priporočam drugo rešitev.

0 komentarjev

Drame na Microsoftu

The-Ctrl-Alt-Del - Na The Control Alt Delete sem zasledil eno precej razveseljujočo novico, namreč, da se je Microsoft spravil izustiti Internet Explorer 6 Beta tudi nam, navadnim uporabnikom. Ves vesel se spravim vunvleči datoteko, ko opazim da ni več dostopna. Uradna razlaga: Na voljo bo ponovno v ponedeljek . Če se bo pojavil na isti povezavi, bo tale link v ponedeljek začel čudežno delovati. Do takrat pa - 404. Ne vem, kaj je bil vzrok takemu početju... Lahko, da so našli kakšen MEGA bug, možno je pa tudi, da je bil download strežnik praktično preobremenjen. Možno je pa, seveda, vse.

0 komentarjev

Zanimivost...

Jaz - Na HardOCP sem zasledil eno res zanimivo povezavo in moram priznati, da take eksotike ne vidimo vsaki dan. V bistvu gre za nekega tipa, ki je pretopil srebrni jedil... hmm... a ni to malo znano ? Pa saj to je naš Charles in njegovo srebrno vodno hlajenje!
Hehe, ok iz tega glupega izpada lahko pogruntate, da smo dobili nekaj omembe celo na slavnem HardOCPju, druge tuje strani pa še pridejo. Zahvala gre seveda Charlesu in njegovem srebrnem vodnem hlajenju in če se danes ne bo sesul strežnik, bomo priča rekordnem obisku. Juhej .

14 komentarjev