»

Najučinkovitejše vodno hlajenje ;)

Overclockers Australia - Kot gotovo že veste, je postalo vodno hlajenje pri navdušencih eden izmed najbolj priljubljenih načinov odvajanja toplote iz vedno prevročih procesorjih. Toda ali je vedno treba nabavljati razne vodne bloke in številne druge nepogrešljive pripomočke, da nam vodno hlajenje sploh postane dostopno? Navdušenec na tej strani dokazuje, da to ni vedno potrebno. To dokazuje s svojih vodnim hlajenjem, ki je na prvi pogled zares ubijalsko. Ne verjamete? Poglejte si spodnjo slikico in takoj vam bo jasno [:D]:

6 komentarjev

AMD LED logo

Overclockers Australia - Ali veste, kako spoznate fanatičnega podpornika določenega podjetja? Tako, da ga vprašate, če je naredil logotip ljubljenega proizvajalca. Tip na tej strani zagotovo spada med trdne podpornike - in to AMD-jeve, saj je iz LED diod sestavil čisto pravi AMD-jev logotip. Ne verjamete? Poglejte si sliko.

4 komentarji

Nestabilnost

Jaz - "Višja sila" je povzročila enodnevni izpad. Primož se opravičuje. Tepli ga bomo v Portorožu . Ne, resno. Doživeli smo manjši izpad, ki se trenutno odpravlja. V roku pol do ene ure bo strežnik nazaj na polni ravni delovanja. Do takrat - bo pa delal in ne delal. Hehe... Boste že kako...

14 komentarjev