Forum » Pomoč in nasveti » prekinjanje modemske povezave
prekinjanje modemske povezave
astras ::
pozdravljeni!
zanima me kaj je krivo da modem prekine povezavo z internetom kadar se ne uporablja outlook? je kriva linija? modem ni kriv, ker je cisto nov...
hvala, lp
zanima me kaj je krivo da modem prekine povezavo z internetom kadar se ne uporablja outlook? je kriva linija? modem ni kriv, ker je cisto nov...
hvala, lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Microsoft ::
Verjetno ti Outlook "drži" povezavo pri živlenju.
[če maš Win OS]
Drgače pa, ko se misliš povezat, se ti odpre eno okno. Tam potem klikneš na connect... Namesto na connect, klikni na Properties. Potem pa mislim, da je na drugem zavihku (nevem imena) nekje Idle:_____ (mogoče pa Idel before disconnect ali kaj podobnega, se ne spomnem...). Tam je napisano, kako dolgo more biti povezava nekativna, da jo bo prekinil.
Pa po kolkem času ti prekine povezavo? Recimo, da greš na net, pa potem ne klikaš več?
by Miha
[če maš Win OS]
Drgače pa, ko se misliš povezat, se ti odpre eno okno. Tam potem klikneš na connect... Namesto na connect, klikni na Properties. Potem pa mislim, da je na drugem zavihku (nevem imena) nekje Idle:_____ (mogoče pa Idel before disconnect ali kaj podobnega, se ne spomnem...). Tam je napisano, kako dolgo more biti povezava nekativna, da jo bo prekinil.
Pa po kolkem času ti prekine povezavo? Recimo, da greš na net, pa potem ne klikaš več?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
astras ::
jaz lahko klikam pa prekine, odvisno je samo ce je outlook odprt oz. da dela ali ne, sam explorer mi dela pac toliko casa da outlook opravi svoje delo.
aja, imam winxp. bom probal ta tvoj predlog ampak mislim da sem to ze naredil, takoj pa ne morem, ker nimam tega kompjutra ta trenutek tukaj!
aja, imam winxp. bom probal ta tvoj predlog ampak mislim da sem to ze naredil, takoj pa ne morem, ker nimam tega kompjutra ta trenutek tukaj!
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Microsoft ::
Se prav, da takoj, ko Outlook pregleda pošto, te vrže dol?
Če je to, pol morš v Outlook tam, ko je napisano "Hang up when finish" (al neki tazga, je pa to med pregledovanjem, če si dobil že novo pošto oz. ko le to pošiljaš) dat/odstranit klukico... Pač, spremeni to stanje, ki je zdaj. :)
by Miha
Če je to, pol morš v Outlook tam, ko je napisano "Hang up when finish" (al neki tazga, je pa to med pregledovanjem, če si dobil že novo pošto oz. ko le to pošiljaš) dat/odstranit klukico... Pač, spremeni to stanje, ki je zdaj. :)
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejno vzpostavljanje 2. omrežjaOddelek: Operacijski sistemi | 1084 (911) | okip32 |
» | Hp Ipaq 614c, prenosnik in internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1899 (1528) | Bence |
» | Težave pri vzpostavitni klicne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1255 (1193) | Stajerc |
» | Težave z ADSLjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1245 (1029) | MKrmec |
» | ADSL & siolOddelek: Omrežja in internet | 1507 (897) | blabla |