Forum » Pomoč in nasveti » Crknil cd-rom
Crknil cd-rom
nicnevem ::
Imam Teac-a CD-540E, ki je star 2 leti...do nedavnega mi je delal brez kakršnihkoli problemov, včeraj pa sem hotel pogledati en film in mi ni hotel zaznati cd-ja. Najprej sem mislil da zato ker je tolk spraskan, ampak sem potem preizkusil še cca 15 različnih cd-jev in ni prebral niti enega, medtem ko v CD-RW-ju vsi delujejo...
Tudi v Hardware Managerju v Xp-jih mi ne javi nobene napake
Kaj mislite da bi bilo lahko narobe?
A se mi ga sploh splača vozit na popravilo, al si naj rajš kupim en nov dvd-rom?
lepo prosim za kak nasvet inu modro besedo...
Tudi v Hardware Managerju v Xp-jih mi ne javi nobene napake
Kaj mislite da bi bilo lahko narobe?
A se mi ga sploh splača vozit na popravilo, al si naj rajš kupim en nov dvd-rom?
lepo prosim za kak nasvet inu modro besedo...
Vesoljc ::
kaj je že to cd-rom?
sori, si nisem mogel pomagati...
servis praviš? mah ne vem če se splača (spet odvisno od napače, mogoče je samo leča zapacana, ampak glede nato da je star 2 leti...?), res je bolje če vzameš novo enoto. recimo dvd pekač ;)
sori, si nisem mogel pomagati...
servis praviš? mah ne vem če se splača (spet odvisno od napače, mogoče je samo leča zapacana, ampak glede nato da je star 2 leti...?), res je bolje če vzameš novo enoto. recimo dvd pekač ;)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
nicnevem ::
kaj je že to cd-rom?
Nekaj s čimer bom js vesoljca po buč če ne bo nehu zezat
...kako naj ugotovim če je samo leča umazana? Na servis ga nebi vozil, ker mi bodo hitr kej zaračunal,... ali naj kar razšraufam enoto in z eno cuno mal pobrišem... ...mogoče tud obstaja bolj elegantna pot ??
Vesoljc ::
lahko probaš ja, bojda imajo nekateri cd romi tudi en šraufek, ki nekako uravnava laser, lahko probaš tudi to mal zavrtet. mal pojačaš recimo
sam, da ne bom pol jest kriv, ka boš dubu ven kr dva cd-ja namesto eniga
sam, da ne bom pol jest kriv, ka boš dubu ven kr dva cd-ja namesto eniga
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | namestitev sistema na hp6830sOddelek: Pomoč in nasveti | 2557 (1450) | Zheegec |
» | Inštalacija OS na prazen trdi diskOddelek: Strojna oprema | 2589 (1818) | Malcolm_Y |
» | Čiščenje DVD-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 2308 (2045) | Alkoman |
» | Problemi s cd rom-om v Win Xp pro!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1171 (997) | zeroc00l1 |
» | CD-rom me ne šljivi pet posto!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (945) | Belac |