Forum » Programska oprema » En simpl progy za CD ovitke?
En simpl progy za CD ovitke?
R@C@ ::
Dejte mi prosim najdt en najbl easy programček z obliko za cd case, rabim zadnjega in sprednjega!
lordgreg ::
baje ima tudi nova verzija nerota veliko bolj posodobljeno to zadevo.. nisem še sicer preveril, bom pa kmalu
Tr0n ::
Nero Cover Designer, ki ga dobis z Nero v5.5 je dober, vendar se precej bugast (mi kr nek error javi pri dolocenih akcijah) in je tudi dokaj obsezen. Torej si moras najprej celotni izgled sam sestavit (kje bos imel avtorja, ime pesmi,...) kar pa vzame prevec casa IMO.
asPeteR ::
Meni se zdi najboljši Word. Sam ga že uporabljam že leta, in lahko delam kar se mi žahoče, vstvim sliko, spremenim pisavo, je v navezi z ostalimi office progiji in ni bugasto (so-so),...
matic ::
Ce kdo rabi sablone za tiskanje ovtiitkov s CorelDrawja na posli mail na matic@snowboard.com
Men je to se najbolj vsec!
Men je to se najbolj vsec!
Nigga ::
Jaz uporabljam CoverPro. Zelo simple in praktičen program. Sprobaj pa boš vido
Too Drunk to Fuck
blue96 ::
najboljse je ce kaj na cd stiskas, pa potem ni treba delati ovitkov. a ma kdo tak printer???
.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka z LIGHTSCRIBE pogonom -težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2885 (2771) | pipc |
» | DVD ovitki?Oddelek: Programska oprema | 1993 (1912) | lolek84 |
» | Nero audio Cd vprašanjeOddelek: Programska oprema | 1602 (1467) | Han |
» | Program za odpiranje in urejanje *.ncd (Nero Cover Designer) datotek?Oddelek: Programska oprema | 1647 (1517) | bastadu |
» | Nova verzija NerotaOddelek: Programska oprema | 1548 (1390) | PaJo |