» »

Program za odpiranje in urejanje *.ncd (Nero Cover Designer) datotek?

Program za odpiranje in urejanje *.ncd (Nero Cover Designer) datotek?

bastadu ::

Kateri program odpira te datoteke? (pa lepo bi bilo, da je zastonjski) thnx
  • spremenilo: bastadu ()

A res nobeden ne ve?

Borci ::

Čisto te ne razumem, ampak bi ti rad pomagal, zato ti bom napisal tole.
Če si inštaliraš program Nero 5.5.x.x, se ti zraven inštalira ta program Nero Cover Designer.

Takole je: Inštaliral sem si Nerota (demo) in s tem zraven tudi Cover Designer. Sedaj pa se je časovna perioda iztekla in CoverDesignerja ne morem več uporabljati, ampak imam v njem naretih veliko coverjev. Sedaj pa rabim en program, po možnosti zastonjski, ki zna te fajle brati in jih tudi printati... Get it?

cekr ::

Nerota odinštaliraj, potem pa ga ponovno inštaliraj.

Sem tudi to poskušal... Sedaj me ne zanima, kako spraviti Cover Deisgnerja v pogon, zanima me za kakšen drugi program, ki tudi zna brati te fajle...

cekr ::

Če hočeš pognati neko Nerotovo datoteko, jo moraš najprej v Nerotu potem pa v Nerotu poženi Designerja, ker bo samo tako dobil podatke o dolžinah skladb.
Pa še to: MP3 morajo biti na istih položajih, kot so bili prej, ko si delal Nerotovo datoteko.

cekr: pa ne neki razlagat, kar tukaj ne sprašujem in me ne zanima (ker to že verm). Kolikokrat bom še moral napisati, da rabim en drug program?

Povej katero verzijo Nerota imaš?

5.5.6.4

So programi, ki ti ta program naredijo...
Nič več ne bom rekel, je prepovedano.
upam, da razumeš.

Vem kaj misliš, ampak meni se ne gre za to. Pravzaprav sem ga že *******>:D*, pa zgleda da je s samim programom nekaj narobe (isto je bilo tudi preden sem na novo naložil sistem). Ko ga zaženem in hočem odpreti nov dokument ali pa starega se ne zgodi nič :( Ne res potrebujem en drug program...

Jux ::

pa kup si tega nerota v trgovini, una 2.5 k sit bos pa ze nabral za dober program, al si pa en kvaliteten crack snem dol od tle.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

Sem naredu že to, sam mi deluje sam na Nerotu, Cover Desiger pa čez čas začne strati, da je demo potekel...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LightScribe in LabelFlash

Oddelek: Pomoč in nasveti
156299 (1166) DoberDan
»

Peka z LIGHTSCRIBE pogonom -težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
92861 (2747) pipc
»