Forum » Programska oprema » Win2k --> BLUE SCREEN!
Win2k --> BLUE SCREEN!
poga ::
En problem glede Win2k! Pri naslednji konfiguraciji:
plata: VIA-K7VZA
proc: AMD 1.2 GHz
graficna: RIVA TNT2
CD-RW: teac
modem: ISDN Asus interni
se ob zagonu ali pa po kaksnih 30 min delovanja racunalnika pojavi blue screen z naslenjo vsebino:
IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL
potem so tam se ene cifre (ki jih lahko dopisem ce kdo misli da so pomembne)
Ker je ocitno problem z IRQji sem preveril zadevo in opazil, da sta graficna in modem na IRQju 11. Verjetno je tu problem, samo kaj, ko nikakor ne morem spremeniti IRQja ne za graficno ne za modem pod Win2k - ali pac?
A obstaja kaksna resitev? Probal sem ze razlicne driverje za graficno, pa nic ne pomaga.
LP
plata: VIA-K7VZA
proc: AMD 1.2 GHz
graficna: RIVA TNT2
CD-RW: teac
modem: ISDN Asus interni
se ob zagonu ali pa po kaksnih 30 min delovanja racunalnika pojavi blue screen z naslenjo vsebino:
IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL
potem so tam se ene cifre (ki jih lahko dopisem ce kdo misli da so pomembne)
Ker je ocitno problem z IRQji sem preveril zadevo in opazil, da sta graficna in modem na IRQju 11. Verjetno je tu problem, samo kaj, ko nikakor ne morem spremeniti IRQja ne za graficno ne za modem pod Win2k - ali pac?
A obstaja kaksna resitev? Probal sem ze razlicne driverje za graficno, pa nic ne pomaga.
LP
Mr.B ::
Težave imaš z gonilniki. Potegni vse možne oz. novejše gonilnike dol , tudi za plato.
PS : o tem smo že enkrat razpravljali!!!
PS : o tem smo že enkrat razpravljali!!!
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
ABX ::
Modem se obesi na IRQ od com porta. IRQ od grafične pa lahko menjaš če v biosu NI vključena opcija assigne IRQ for video card (ali nekaj takega).
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spremeniti IRQ za razne kartice v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1948 (1598) | AngelOfDeath |
» | Problem XP-jevOddelek: Operacijski sistemi | 1559 (1032) | andrej |
» | Abit KT7A-Raid in par tezavic...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1587 (1459) | morphling1 |
» | umax 3400usb problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1245 (1125) | pino |
» | Rešeni problemi z ATA 100 in IRQ-ji v Win2kOddelek: Pomoč in nasveti | 2445 (2305) | jetam |