» »

zascita cdja z geslom?

zascita cdja z geslom?

matic ::

Je kaka moznost da se nek cd s podatki zasciti branje/(pisanje)/listanje z geslom? Tako kot je pri ntfs particiji mozno zascitit nek direkotorij da je dostopen samo nekaterim uporabnikom ali vsaj tako kot se da zip zascitit z geslom? Samo da bi bilo vseeno malenksot bolj varno in bolj enostavno za listanje in izvajanje datotek ki so na tem zascitenem mestu?

Kdorkoli kakrsnokoli resitev naj jo sporoci!

Paramedic ::

Compressed folder z geslom? Možno je, ampak treba bi bilo unzipat vsakič. Kej boljšega pa ne poznam...:D
End transmission.

andrej ::

lahko bi probal s kaksnih programom, ki ti datoteke zasifrira. poglej v raznih online software arhivih - taksnih programov je polno...

blue96 ::

paramedicova rešitev je sicer zelo preprosta, ampak dolgoi traja. če je nujno, je pa kar v redu.
.

Pi***a MULC a nimas druzga prostga casa?? Al napis kej spodobnega ali karkol al pa bod tiho!!! Tvoj post mislm da cist nobenmu nc ne pomaga! Ce pa ze neki brez veze blevetas pa saj besedil dober preber...

Vse kar ti pomen so ti sam te zvezdice na slo techu al kaj?? ;((

blue96 ::

jest sm vse prebral in dodal mnenje. pa ce ze pises pi***a, ti povem da to ni pi***a ampak pi**a. a zdej razumeš? Sicer pa sem ti to idejo vsaj malo bolje predlagal, vključno z nekom drugim!
.

MULC: A gres lahko se 1x prebrat kaj sem jaz napisal v prvem postu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lej ce si tok len si tuki preber:
ali vsaj tako kot se da zip zascitit z geslom? Samo da bi bilo vseeno malenksot bolj varno in bolj enostavno za listanje in izvajanje datotek
In kaj ti zdej pametujes!?!? Ze Paramedicov odgovor mi cist nc ne pove, ker to sem ze jaz predlagal kot resitev, ki pa mi ni ravno vsec! In ce ti neves nobene boljse resitve pol ni treba pisat postov da ti ne ves, pa da se strinjas z unim itd., k to mislm da cist nubenga ne zanima!!! ;((;((

ps: tut na ta post mislm da ne rabs pisat nobenga odgovora.. ampak ti ga verjetno bos a ne? Da bos imel vec zvezdic.. looser

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov vrhunec digitalne transformacije v slovenskem zdravstvu: do podatkov zdravstveneg (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
18345272 (31629) SeMiNeSanja
»

Kje na disku je shranjen certifikat za banko

Oddelek: Pomoč in nasveti
4520702 (18738) technolog
»

Kako zaščitit podatke?!

Oddelek: Programska oprema
71757 (1588) Jeronimo
»

NLB klik - "domači" USB key ?