Forum » Strojna oprema » Popravljanje uničenih sektorjev s software-om
Popravljanje uničenih sektorjev s software-om
Boki_ ::
Najbolj debilni sošolec v klasu je reku, da je en 80GB disk k je meu sf******44GB sektorjev popravil s software-om in da mu dela kot nov. A je to možno, k meni se zdi to malo neumno, kot če bi meu skurjen proc, pa bi ga obnovil s software-om?
I'm back
Gapi ::
Da se. Sam pol ne dela tko kot treba. NDD stara verzija za dos je mela eno funkcijo za popravljat pokvarjene sektorje. Zaneslivost tega početja je pa bla obsojena na izgubo podatkov.
No person is rich enough,to buy back his past.
Mr.B ::
NTFS automatično premapira pokvarjen sektor v zdravega.
Pa disk kot tak tudi, pojavljajoči slabi sektorji pomenijo da bo še več slabih sektorev.....
Pa disk kot tak tudi, pojavljajoči slabi sektorji pomenijo da bo še več slabih sektorev.....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Dr_M ::
ce so dejansko poskodbe na sami povrsini plosc, potem je tak disk za v smeti.
se pa dostkrat zgodi, da sotej bad sectorji zgolj navidezni. npr po formatirunaju ti pokaze xy kb/mb bad sectorjev in pravtako jih pokaze scandisk, ampak lahko ucasih zginejo in se spet pojavijo. temu pravjo softwerski bad sectorji.
pomaga samo in le low level format, ki popolnoma odstrani te bs. seveda je to mogoce samo, ce povrsina plosc ni fizicno poskodovana.
se pa dostkrat zgodi, da sotej bad sectorji zgolj navidezni. npr po formatirunaju ti pokaze xy kb/mb bad sectorjev in pravtako jih pokaze scandisk, ampak lahko ucasih zginejo in se spet pojavijo. temu pravjo softwerski bad sectorji.
pomaga samo in le low level format, ki popolnoma odstrani te bs. seveda je to mogoce samo, ce povrsina plosc ni fizicno poskodovana.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Spajky ::
Probaj z HDDRegenerator 1,5Mb, "Arboretum" pa sam najdi ... :-) ..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Tomay ::
Jaz sem probal moj 20GB disk popravit z hdd Regenaeratorjem mogoče je nekaj časa bilo v redu potem pa so spet prišli nazaj bad sectorji. Če so dejanske fizične napake se jih ne da popraviti.
Obstajajo pa programi, s katerimi lahko narediš bad sectorje.
Obstajajo pa programi, s katerimi lahko narediš bad sectorje.
Voodoo 4Ever
Ja ampak ta disk je meu prej en frend, pa ga je prodal temu za 500 sit, ker je bu totalno v p****. Ta sošolc pa zdej govori, da mu dela disk ko nov, da ga je popolnoma poprevil. Itak vsi vemo, da filozofira, ker je očitno, da za vse kar reče, se laže.
I'm back
Ja ta je tisti ja. K se je šou učeri stavt z enim da lahk popije na eks 1 l ledenega čaja in je pole kozlal.
I'm back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poskus oživetja diska z bad sektorji?Oddelek: Strojna oprema | 4438 (3420) | amigo_no1 |
» | Računalnik zmrzne/zatrokiraOddelek: Pomoč in nasveti | 4154 (3528) | Krzzich |
» | Popravljanje bad sectorjev na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 3045 (2439) | StratOS |
» | Hitachi 160 GB problem!Oddelek: Strojna oprema | 1008 (871) | @ljash |
» | Disk in Bad sectorji!!??Oddelek: Strojna oprema | 3047 (2748) | XtX |