» »

Pobrisal fajle čez mrežo... zdaj jih pa rabim nazaj uh

Pobrisal fajle čez mrežo... zdaj jih pa rabim nazaj uh

Marjan_2 ::

Malo prehitro sem šel jaz to brisat kot zgleda, in sicer ene primere za tečaje. Sicer sem si naredil backup kopijo na drugem računalniku, pa je šel tist računalnik v p*** m**** en dan kasneje grrrr.

Mogoče ima že kdo izkušnje z tem? Ker ko čez mrežo brišeš, fajli zginejo, tko kot da bi shift+delete uporabil, če ni še hujše. V glavnem, če ima kdo že izkušnje s tem, bi mi lahko svetovali kaj naj jutri naredim? Kateri programčki so dobri? Get Data Back? Primerov je za ene 5 mega max, na 10.ih računalnikih, pa ker je učilnica že postavljena, se mora to urediti brez jemanja ven diskov... lahko bi se dalo čez mrećo, ampak glih danes sem nekaj poskušal doma z Get Data Back, pa se ni hotel povezat mamu mu.

Trenutno downloadam Recover My Files... aja, pa še to... tile primeri so bili v mapci Moji Dokumenti\ecdl, zdaj pa so na teh računalnikih eni drugi primeri na Moji Dokumenti\NwwXP, je mogoče kakšna možnost da bo folk, ki bo shranjeval v Moji Dokumenti\NwwXP prepisal fajle v Moji Dokumenti\ecdl al je isti ščiš če pišejo na C al pa kamorkoli drugam kar se možnosti prepisa tiče?
  • spremenil: Marjan_2 ()

ToniT ::

Če karkoli pišeš po disku, je možno, da bo računalnik prepisal zbrisane podatke (ne glede na mapo), kajti to je zdaj za njega prost disk.

boych ::

PC inspector file recovery ali pa z Get data back bi moglo iti, pri Get data back pazi, da bo za tvoj datotečni sistem, ker je za FAT32 in za NTFS.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NA POMOČ izgubljena vsebina mape

Oddelek: Programska oprema
141412 (1231) Pyr0Beast
»

Kako dobiti podatke na disku, ki ima zrušeno particijo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
251893 (1589) Caligula
»

recovery podatkov ( Dan, ko gre vse v P.M.! )

Oddelek: Programska oprema
181267 (982) undefined
»

Nujno! Na pomoč - problem z diskom

Oddelek: Pomoč in nasveti
13997 (805) |OzbY|
»

Po nesreči izbrisani podatki

Oddelek: Pomoč in nasveti
61133 (1064) freejack

Več podobnih tem