» »

NA POMOČ izgubljena vsebina mape

NA POMOČ izgubljena vsebina mape

_marc_ ::

Iz računalnika mi je "izpuhtela" vsebina zelo pomembne mape. Ni je v košu ne na diskih, skratka ni je več. Če ima kdo kakšno idejo kako priti do teh podatkov bi lepo prosil za pomoč. So pa bili podatki na zunanjem prenosnem disku, katerega sem sedaj izklopil, da ne bi naredil še več škode. Na ZS lahko pustim tudi svojo tel. številko.

lp

Pyr0Beast ::

GetDataBack je en uporaben program. Drugače imaš pa tudi SearchAndRecover .
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Ker nisem najbolj vešč teh stvari, bi vprašal še naslednje. Nekje sem prebral, da so podatki obnovljivi toliko časa, dokler se čez nje ne zapišejo drugi. Zato sem tudi izklopil disc in ne bi rad poizkušal nekaj, za kar nisem prepričan, da bo 100% delovalo, oz. mi povrnilo te datoteke.

Ja, to je poponoma res. Dokler jih ne boš prepisal, bodo še vedno tam gor.

.. kako so bile stvari izbrisane ?

solatko ::

A si pogledal pod pokaži skrite mape, lahko si pri lastnostih dal v kvadratku skrite mape, kljukico.

Solatko, skrite datoteke imam vseskozi vidne, Pyr0Beast, nimam pojma. Lahko, da sem bil jaz oziroma kdo drug, saj nas več uporablja isti računalnik. Najbolj čudno pa mi je to, da je na disku ostala mapa, vendar povsem prazna. V njej pa je bilo okoli 4GB datotek.

Slike videi ??

stalker ::

Meni se je tudi nekaj časa podobna stvar dogajala na prenosnem disku. Ko sem ga imel priključenega prek FireWire, je delal super, prek USB pa je zajebaval 100 na uro! Ena rešitev je ta: check disk (CHKDSK). Meni so tudi datoteke izginevale, s CHKDSK ukazom sem jih dobil nazaj (seveda dokler disk spet ni začel zajebavat...).
Druga možnost je sledeča (če imaš FireWire disk, deluje pa tudi na USB, preverjeno!): pojdi na to stran in sledi navodilom: http://www.gibni.com/windows-delayed-wr...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: stalker ()

Probaj prvo z get data back, pa je, najdene datoteke pa potem skopiraj na svoj (drugi) disk. Potem pa probaj še scandisk čez pognati.

Slike so,slike. Bom popoldan poskusil z vašimi predlogi.

Uff, slike .. . jah no, saj jih dobiš 90% nazaj .. samo se vedno najde kakšna, katera ni popolna :(

Poizkusil sem s Get data back, Recuva in še z enim programom, ki sem mu pozabil ime, vendar izgubljene mape ni našel noben od teh programov. Tako sem počasi obupal nad datotekami, saj mi je zmanjkalo idej, kaj bi še lahko naredil. Računalniške hiše, ki "garantirajo" obnovitev podatkov, pa so veliko predrage.

lp

Lej, če ne zapišeš gor pravilno, tam gor ne boš našel nič potem.

Pyr0Beast, slike so tam bile in to tolgo časa, če si to mislil.

Ah .. no, če si jih premikal (Cut-Paste) ne boš našel nič.

Recover my files je v svojih najboljših časih rešil cca. 200% vseh datotek (dosti več, kolikor jih je bilo na disku), uporabnih je bilo okoli 5% .. so pa to res bile čisto vse, katere so imele zapis na disku.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem ne bere USB ključa

Oddelek: Pomoč in nasveti
415100 (4133) DeeCoy
»

Zunanji trdi disk se ne zažene

Oddelek: Strojna oprema
51104 (1048) Pyr0Beast
»

okvara prenosnega diska

7973 (852) pobalinka2
»

Zunanji disk težava

Oddelek: Strojna oprema
234048 (4048) diative
»

malo pomoči glede prenosnega diska prosim ...

111120 (939) baska

Več podobnih tem