Forum » Pomoč in nasveti » Po nesreči izbrisani podatki
Po nesreči izbrisani podatki
Zoidberg ::
Na kakšen način bi lahko nazaj dobil izbrisane podatke (shift + del). Podatkov je za pribljižno 3 gb.
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
freejack ::
Ontrack EasyRecovery ,.. dela čudeže Če jih nisi prepisal z novimi podatki, jih boš 100% dobil nazaj... Skratka, čim manj delaj na disku, oz. na tisti partiticiji, kjer si imel te podatke
hvala Bom poiskal ta program. Je slučajno za plačat?
egomez ::
Lahko posskusiš tudi z Get data back for fat ali z Get data back for ntfs. Odvisno kako imaš formatirano. Program je zelo enostaven za uporabljat in je učinkovit.
TylerDurden ::
Trial verzija na kazaa se da hitreje prenest kot iz njihove domače strani - vsaj zadnjič je bil zelo slab prenos iz uradne strani.
Let\'s make some soap ...
Zadevo sem inštaliral in ravno kar mi podatke kopira v eno mapo. Upam de je vse tako kot mora bit. Sicer pa particije od takrat nisem uporabljal. Program sem dobil iv e-mule. Hvala vsem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD MyBook izgubil podatke?Oddelek: Strojna oprema | 2672 (2043) | darkolord |
» | rešitev podatkov iz trdega diska računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 681 (600) | energetik |
» | kako rešiti hdd po formatiranjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1082 (964) | droid |
» | Kako dobiti podatke na disku, ki ima zrušeno particijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1607) | Caligula |
» | Nujno! Na pomoč - problem z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (822) | |OzbY| |