» »

questn

questn

Eric Cartman ::

OK mam bolj star comp (amd k6-2 300, gigabyte plata at/atx, 196 rama (1 dimm 100, ostala dva 133 vsi so pa 64mb), 6,4Gb disk, mini tower, modem, sb (oba na isa) in pa eno diamond 4mb grafiko agp). ok ko sem stvar kupu je delala, ampak to je ze 3 leta nazaj. zadnje cajte se mi pa dogaja da je zadeva takooooo pocasna da ni za verjet. ok mogoce sem se razvadil s sluzbenim pIII 733 ampak ne, recimo zalaufam photoshop in ce je vcasih zadeva trajala znosno hitro, sedaj lahko gledam in si sproti pisem katere filtre (default filtre!) mi nalaga. te stari amd proci niso lih za clockanje 300 mi je stabilno delala na 333, 350 je ugasal sistem. no potem sem ga razstavil in dal gor malo boljsa rebra in vent, uporabil pasto, za foro sem dal se vent na chipset, en dovodni ventilator, navrtal napajalnik in odf*kal zascitno mrezico, okrogliziral in skrajsal ide kable, z winboostom malo popedenal win98, jih updatal .... in proc spustil nazaj na 300. zgodi se pa nasprotno s prej znosnih 40 stopinj se mi sedaj greje na 48 celzija, vse je pocasneje jest pa brez idej. vem da je cajt za novo masino ampak vseeno bi pa rad da ta se dela. mi lahko kdo pomaga zakaj je tolk pocas? sumim temperaturo ali bogvekaj. thnx
mum can I watch american gladiators?

Mr.B ::

Ventilator na kulerju na procesorju se ti je nehal vrteti , za to se ti zadeva pregreva , ter negre nikamor.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

nope venti delaji vsi (se zelo tihi so :) razmisljam zdejle (na jobu :) da so mogoce kriva rebra oz pasta. da je je premalo. pi*da se mi ne da spet sraufat cel vikend mi je sel :)

modelizer ::

Dej mal sestej 1 vikend+1vikend+1vikend+ful zivcev+ventilatorji+se mal zivcev=gres v trgovino das 60k>:D pa gres lahko naslednji vikend na ribolov:D

BigFoot ::

ja, samo si pa ob 60 jurju (+ tisto kar daš za ribolov (ki je itaq totalno dolgočasen IMHO))

`DoC ::

Kolk si pa kej ziher, da je hladilnik DOBRO napopan na jedro proca????

verjetno je ta varjanta, ker če nimajo hladilna rebra enega konkretnega stika pol delujejo kot grelec no matter the wentilation sys:)):D:D
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

OZZY ::

Kaj ko bi ti uporabil kako opcijo defraga, če tega še nisi. Rama za delo imaš dovolj.
Če si nalagal na novo winse poglej, če imaš vključen DMA (moj računalnik-nadzorna plošča-sistem-diskovni pogoni in njegove nastavitve). Če je uzključen vključi. Poglej kaj imaš tudi naštimano v biosu za disk.
Zakaj imaš višjo temperaturo? Hm. Tukaj si lahko dal hladilnik bolj slabo gor (glej da je dobro pritrjen in da lepo leži na jedru). Pa pasto dej. Jest bi na tvojem mestu še lepo hladilnik zbrudu in spoliral. Seveda tisto kar gre na jedro. Uporabi brudni papir finosti 400,800,1000,1200.
Go with the flow.

bolj cekiram temperaturo bolj se mi zdi da je kriva pasta. jutr si bom na jobu "sposodu" mal pa popravu zadevo. pa se proc ma nek cuden aluminij gor, ki se mi zdi da je bolj kot kak "adapter" oz. nastavek ampak ga ne upam dat dol da ne bom kej fental. hladilnik je pa dokaj kul gor ker se mi skor nic ne premika, medtem ko je prejsnic plesal levo desno.
no temperatura ali pa nekaj z diskom. to ni res kako melje in melje in melje in melje samo IE window mi odpira od 5-10 sekund. Defrag delam redno na kake dva tedna to torej ni problem, DMA vsakic vkljucim... za bios sem tut skor sto posto da je kul vse.
mah skesirat bo treba u usakmu primeru, jesen = nov comp, homebuilt.

hvala vsem za vso pomoc

grem gledat se zadnje dve epizode southparka (od 18) v dveh dneh :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako pokvariti računalnik

Oddelek: Strojna oprema
453720 (1438) FireSnake
»

Problem laptop

6996 (923) fosil
»

Članek: Kištica utišaj se (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
13613664 (8659) Glicerin
»

Ugašanje računalnika

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
181622 (1351) Grimlord
»

Crkovanje AMD 2500+

321992 (1213) jest10

Več podobnih tem