» »

Odstranitev programa

Odstranitev programa

ejga40 ::

V win xp sem na namizje naložil program 380_ides. Exe. Dejansko sploh ni program ampak
je nekakšna baza za antivirusni program od sophosa. Štos je ta da ga ne morem izbrisat.
Pravi da ga uporablja drug program. V task managerju se ne vidi. S procexp sem prišel samo tako daleč da sem z zaustavljanjem tega programa zaustavil tudi explorer. Exe. V ukazni vrstici se ne pusti izbrisat.
A mi lahko kdo svetuje kako naj ugotovim kaj hudiča drži to datoteko da se ne pusti zbrisat.
Lepa hvala
  • polepsalo: bastadu ()

bmandelj ::

sophos mogoce??

kaj pa safe mode?
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri

ejga40 ::

Ja Sophos.Varni način sem poskusil z f8 vendar mi pokaže samo kako želim zagnati?
Iz CD, DISKETE ALITRDI DISK.Ko dam trdi disk se normalno zaženejo win xp prof.
Do sedaj v xp še nisem hodil v varni način in po moje da tud ne znam.V 98 mi ni bilo problema, tu pa ne vem ali naj dam cd not in zaženem iz cd-ja?
Mal se bom še zajeb..., poj pa ne vem.Saj ni nič, samo motijo me zadeve če ne vem kdo dela z njimi.

matrix2 ::

F8

cegu ::

dostkrat se kej tuko zafrkava. imam tudi velikokrat take probleme. fora je, da jih pustim nagmah en mesc, pol pa nevem zakaj, jih pa kar lahko normalno daš v koš.

probej celo mapco zbrisat, al pa preimenovat, spremenit format... drugače pa počak 1teden:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496650118 (7655) Domini tm
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15444182 (26222) BorutK-73
»

MSN & virusi !!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
111307 (1033) SloMusty
»

Neverjetno zgodbe..ali tu ne..kateri virus me je prejebal???

202063 (1343) Azrael
»

Windowsi XP crknejo vsaki dan !!!

201899 (1496) appz

Več podobnih tem