Forum » Pomoč in nasveti » Odstranitev programa
Odstranitev programa
ejga40 ::
V win xp sem na namizje naložil program 380_ides. Exe. Dejansko sploh ni program ampak
je nekakšna baza za antivirusni program od sophosa. Štos je ta da ga ne morem izbrisat.
Pravi da ga uporablja drug program. V task managerju se ne vidi. S procexp sem prišel samo tako daleč da sem z zaustavljanjem tega programa zaustavil tudi explorer. Exe. V ukazni vrstici se ne pusti izbrisat.
A mi lahko kdo svetuje kako naj ugotovim kaj hudiča drži to datoteko da se ne pusti zbrisat.
Lepa hvala
je nekakšna baza za antivirusni program od sophosa. Štos je ta da ga ne morem izbrisat.
Pravi da ga uporablja drug program. V task managerju se ne vidi. S procexp sem prišel samo tako daleč da sem z zaustavljanjem tega programa zaustavil tudi explorer. Exe. V ukazni vrstici se ne pusti izbrisat.
A mi lahko kdo svetuje kako naj ugotovim kaj hudiča drži to datoteko da se ne pusti zbrisat.
Lepa hvala
- polepsalo: bastadu ()
bmandelj ::
sophos mogoce??
kaj pa safe mode?
kaj pa safe mode?
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
ejga40 ::
Ja Sophos.Varni način sem poskusil z f8 vendar mi pokaže samo kako želim zagnati?
Iz CD, DISKETE ALITRDI DISK.Ko dam trdi disk se normalno zaženejo win xp prof.
Do sedaj v xp še nisem hodil v varni način in po moje da tud ne znam.V 98 mi ni bilo problema, tu pa ne vem ali naj dam cd not in zaženem iz cd-ja?
Mal se bom še zajeb..., poj pa ne vem.Saj ni nič, samo motijo me zadeve če ne vem kdo dela z njimi.
Iz CD, DISKETE ALITRDI DISK.Ko dam trdi disk se normalno zaženejo win xp prof.
Do sedaj v xp še nisem hodil v varni način in po moje da tud ne znam.V 98 mi ni bilo problema, tu pa ne vem ali naj dam cd not in zaženem iz cd-ja?
Mal se bom še zajeb..., poj pa ne vem.Saj ni nič, samo motijo me zadeve če ne vem kdo dela z njimi.
cegu ::
dostkrat se kej tuko zafrkava. imam tudi velikokrat take probleme. fora je, da jih pustim nagmah en mesc, pol pa nevem zakaj, jih pa kar lahko normalno daš v koš.
probej celo mapco zbrisat, al pa preimenovat, spremenit format... drugače pa počak 1teden:)
probej celo mapco zbrisat, al pa preimenovat, spremenit format... drugače pa počak 1teden:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650111 (7648) | Domini tm |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44182 (26222) | BorutK-73 |
» | MSN & virusi !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1305 (1031) | SloMusty |
» | Neverjetno zgodbe..ali tu ne..kateri virus me je prejebal???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2063 (1343) | Azrael |
» | Windowsi XP crknejo vsaki dan !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1899 (1496) | appz |