Forum » Pomoč in nasveti » Printanje - kmalu bom ob vse zivce!
Printanje - kmalu bom ob vse zivce!
PhotoBlaz ::
Mogoce kdo ve zakaj se mi printanje ustavi se preden zacne printat?
Zgleda tako,..da kot print job ostane notri.....vendar vidim da je velikost print fajla se ne prenesena popolnoma (npr. pise 40KB/50KB) in status je Printing.....vendar vse miruje. (ocitno caka da se se ostalih 10 KB nalozi.....)
Ko dam printat naslednji dokument,....cakajo v print jobu lepo normalni(dokoncani) print fajli....vendar zaradi tega prvega se ne izvajajo.
To se mi dogaja....ko pa instaliram drajverje za printer ponovno,....je mogoce kaksen dan ali 2 vse OK, nato se zadeva ponovi.
Zadevo lahko popravim(vsakic sproti) na nacin, da restartam service Print Spooler
Printer je Mutlifunction device Panasonic KXFLB751 (priklopljen na LPT- ce ga dam na USB se dogaja povsem isto povsem isto)
Problem opazam pri printanju preko mreze, kot tudi iz samega racunalnika na katerega je priklopljen.
Poiskusil sem tudi downloadati zadnje gonilnike iz Panasonicove strani,...pa je z novimi gonilniki problem isti.
Imam XP operacijski sistem (posiskusil sme tudi reinstal windowsov).
Najlepsa hvala za pomoc!
LP
Zgleda tako,..da kot print job ostane notri.....vendar vidim da je velikost print fajla se ne prenesena popolnoma (npr. pise 40KB/50KB) in status je Printing.....vendar vse miruje. (ocitno caka da se se ostalih 10 KB nalozi.....)
Ko dam printat naslednji dokument,....cakajo v print jobu lepo normalni(dokoncani) print fajli....vendar zaradi tega prvega se ne izvajajo.
To se mi dogaja....ko pa instaliram drajverje za printer ponovno,....je mogoce kaksen dan ali 2 vse OK, nato se zadeva ponovi.
Zadevo lahko popravim(vsakic sproti) na nacin, da restartam service Print Spooler
Printer je Mutlifunction device Panasonic KXFLB751 (priklopljen na LPT- ce ga dam na USB se dogaja povsem isto povsem isto)
Problem opazam pri printanju preko mreze, kot tudi iz samega racunalnika na katerega je priklopljen.
Poiskusil sem tudi downloadati zadnje gonilnike iz Panasonicove strani,...pa je z novimi gonilniki problem isti.
Imam XP operacijski sistem (posiskusil sme tudi reinstal windowsov).
Najlepsa hvala za pomoc!
LP
Lith ::
včasih sem imel težave s tiskanjem ko sem imel kak virus. Si mogoče pregledal da nimaš katerega ?
PhotoBlaz ::
Nobenega virusa-vse pregledano
Sumim na slabe drajverje za XP-je.
Bomo vidli kaj bojo na servisu rekli
cau
Sumim na slabe drajverje za XP-je.
Bomo vidli kaj bojo na servisu rekli
cau
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP se pripravlja na veliko odpuščanjeOddelek: Novice / Ostale najave | 5041 (3639) | jype |
» | spletni tiskalnikOddelek: Omrežja in internet | 998 (886) | borča |
» | nov printer (A3, A4, barvno, obojestransko)Oddelek: Kaj kupiti | 2413 (2038) | Evgen |
» | NeoOffice @ Mac OS X problemOddelek: Programska oprema | 1404 (1171) | lurker |
» | Zakaj sovražim HPOddelek: Loža | 1911 (1558) | Fantom |