» »

Ocena spletne strani

Ocena spletne strani

rokpok ::

Oi vsem. Tukaj je nedokončana spletna stran.

Stran

Stran je prvotno hotela biti neuradna stran občine Odranci. Vendar pa se mi zdaj zdi preveč "high-tech" za predstavitev neke vasi. Please help ;)

p.s.: Besedila na strani so tam samo zato da so.

dr_gee ::

Navigavijske gumbe spremeni v tekst, zmanjšaj kvaliteto grafike ker se stran zeloooo dolgo nalaga. Drgač pa kul. A si ta design sam naredu ali je iz template?

Ja če misliš navigacijske gumbe spodaj jih bom spremenil v text. To da se pa nalaga tako dolgo pa je posledica tega, da sem vso grafiko shranjeval v največji kvaliteti. :) Bom popravil to.

Aja pa stran sem naredil sam razen zgornje slikice. :D

Kaj pa glede primernosti spletne strani? A je primerna za neuradno občinsko stran ali ne?

Neuradnih občinskih strani na internetu še nisem videl veliko in ne vem kako izgledajo. Po mojem mnenju pa je grafika primerna, razen kot si že sam omenu tisti "high-tech" header ali zgornja slikca ne spada zraven...

Jackass ::

Drugač zelo lepa stran, samo tema strani (stil) ni primeren za predstavitev občine. Kšne toplejše, bolj domače barve morš zbrt.
jAcKaSS

Reso ::

Zelo lepa stran edino ko grem z miško čez kak link pogrešam kak onMouseOver efekt. Morda da se gumb spremeni v temnejšo ali svetlejšo barvo.
In stran se malo predolgo nalaga a to si že izvedel.

Predlagam ti, da če že hočeš kak MouseOver efekt gumbe spremeniš v besedilne povezave, nato pa malo eksperimentiraš z CSSom , ker drugače se bo z večimi gumbi in več grafike ta stran nalagala še dlje časa.

Iztok Smolic ::

1. Ne vem zakaj se mi zdi da se glava ne ujema z okvirji spodaj. Dodaj jim malo aoutlajna - takega kot pri okvirjih.
2. Presledek med glavo in okni je prevelik, mogoče bi blo pametno da bi nekako spojil glavo z okni.
3. Meni je postavlen zelo cudno - deluje kot bevel in je postavljen na bevel? mogoče bi lahko meni postavil na tisti prazni prostor?
4. Tisti del odranci.net na desni strani glave je povsem neizkoriščen
5. Občinska stran? Ne! Kr se enkrat se loti zadeve.

Brilko ::

Stran oblikovno izgleda zelo vredu. :D

Prva možnost da se ti bo stran naložila hitreje, pri kakovosti se pa ne bo poznalo ali pa bo še boljše. Čist spodaj pri Copyright dej lepo za ozadje v tabeli sliko 1x67 pa not lepo napiši na sredino vsebino kot sedaj. Na tak način alhkao pridobiš prvih 20kb. Če bom še kej najdu podobnega (razen tega kar so ti že drugi povedal - kazala s css-jem...), zdele sam pišem, bom sporoču. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brilko ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
9015639 (9614) ...:TOMI:...
»

background fail!

8939 (709) urosz
»

www.spletka.org

362251 (1299) Tody
»

Ocenite web: zasebna zobna ambulanta (strani: 1 2 )

585643 (4198) Cokolesnik
»

Prosim vas za oceno spletne strani

152413 (2037) rene

Več podobnih tem