Forum » Slo-Tech » Nov prostor na forumu s poudarkom na MS software-u?
Nov prostor na forumu s poudarkom na MS software-u?
Microsoft ::
Mal sem premišljeval, če bi pod Programska oprema/Operacijski sistemi dodali kak "predalček", kjer bi se oddajale teme o MS software-.u Mogoče kot razglašena tema ali pa kot samostojna tema.
Pač, se mi zdi mal "neprijetno", ko se potem pod Operacijski sistemi mešajo teme o Linuxu in Windowsis, ki pa nimajo kaj dosti skupnega. Tak, da je zelo nepregledno, ko imaš Linux in Windows teme na enem kupu...
Predlagal bi, da naredite temo, npr. Microsoft. Znotraj te teme pa še recimo tri razglašene; Windows XP, Windows Server, ostalo.
BTW, trenutni rezultat ankete kaže, da je kar nekaj uporabniko Windows OSjev...
Pa upam, da Linuxaši niste preveč užaljeni, pa da ne bo nastala kaka "vojna" zaradi tega.
by Miha
Pač, se mi zdi mal "neprijetno", ko se potem pod Operacijski sistemi mešajo teme o Linuxu in Windowsis, ki pa nimajo kaj dosti skupnega. Tak, da je zelo nepregledno, ko imaš Linux in Windows teme na enem kupu...
Predlagal bi, da naredite temo, npr. Microsoft. Znotraj te teme pa še recimo tri razglašene; Windows XP, Windows Server, ostalo.
BTW, trenutni rezultat ankete kaže, da je kar nekaj uporabniko Windows OSjev...
Pa upam, da Linuxaši niste preveč užaljeni, pa da ne bo nastala kaka "vojna" zaradi tega.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
- spremenil: Microsoft ()
hruske ::
Sicer ne verjamem, da bi pomagalo, ker marsikdo za brskanje po temah uporablja sveže teme in ne klikne prej 4x po bližnjicah, da pride do oddelka Operacijski sistemi, tako da bi ljudje pomoje še vedno bluzili.
Dvomim, da bi to kaj rešilo. Morda bi kaj rešilo, če oddelek privzeto ne bi bil viden med sveže teme, potem bi pa na odgovor čakali 4dni.
To je moje mnenje, mogoče se motim.
Dvomim, da bi to kaj rešilo. Morda bi kaj rešilo, če oddelek privzeto ne bi bil viden med sveže teme, potem bi pa na odgovor čakali 4dni.
To je moje mnenje, mogoče se motim.
Gandalfar ::
JimiBtn: saj imas cel oddelek namenjen temu. Programska oprema se mu rece. OS specific stvari pa meci v Operacijske sisteme.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Steam za Linux ni več beta, veliko znižanje cen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 18591 (15547) | jype |
» | Nova anketaOddelek: Novice / Ankete | 3442 (2486) | ahac |
» | Gimnazija Bežigrad goes Microsoft (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 16999 (10892) | bluefish |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 2242 (2242) | whatever |