Forum » Strojna oprema » Upgrade bios - pomoč prosim
Upgrade bios - pomoč prosim
hooger ::
Oj!
Imam matično abit bh6. Če imam prav podpira procesorje celeron do 700 mhz. Ali je možno da bi delovala tudi z močnejšimi procesorji? Rad bi dal gor procesor od 1, 5 do 2 ghz. Zanima me če obstaja bios, kje se ga dobi in kako poteka postopek
Hvala
Lp
Imam matično abit bh6. Če imam prav podpira procesorje celeron do 700 mhz. Ali je možno da bi delovala tudi z močnejšimi procesorji? Rad bi dal gor procesor od 1, 5 do 2 ghz. Zanima me če obstaja bios, kje se ga dobi in kako poteka postopek
Hvala
Lp
- polepsal: Gandalfar ()
ali3n ::
z modifikacijo slotketa delajo gor tudi tualatin celeroni; vtipkaj v "iskanje" na levi "tualatin" in beri...
veselo branje
PS: ce se bos lotil nadgradnje - morda bom imel v kratkem enga celerona 1,3 za prodat skupaj z tualatin adapterjem (zagreb) - samo moram preverit ce se dela - danes mi je skurlo plato - upam da ni odneslo se procesorja... poslji mi zasebno sporocilo
veselo branje
PS: ce se bos lotil nadgradnje - morda bom imel v kratkem enga celerona 1,3 za prodat skupaj z tualatin adapterjem (zagreb) - samo moram preverit ce se dela - danes mi je skurlo plato - upam da ni odneslo se procesorja... poslji mi zasebno sporocilo
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11427 (7765) | Spajky |
» | Socket 370, FCPGA in PPGA, kako zdej?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1336 (1179) | Mr. |
» | Ali gre Celeron socket 478 na maticno s socket 370 ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 828 (730) | ali3n |
» | Najmočnejši procesorOddelek: Strojna oprema | 1706 (1135) | blazp88 |
» | Ali se splača kupiti Intel Celeron 1400?Oddelek: Kaj kupiti | 1098 (977) | Spajky |