» »

Kateri 24x Snemalnik ?

Kateri 24x Snemalnik ?

EvilK|NG ::

Kateri 24x snemalnik priporočate cena do 55.000 SIT lahko tudi več kot 24x , sam sem študiral nekje okoli plextorja 24x , kaj pa vi priporočate ???


Lp!

Hvala
Play your Cards Right !

CIrCAcevl ::

Teaca8-)

EvilK|NG ::

Hočem pa met predvsem , hitrost , kvaliteto , stabilnost , se pravi neki med najbolšimi !!! >:D
Play your Cards Right !

DrSergioDJ ::

jest bi plextorja vzel, ce mas tok financ na voljo za potrosit...
...

CIrCAcevl ::

Zame je kualitetn.37k je pr JAE, pol pa kups se en mejh HD

CIrCAcevl ::

Se strinjam z g.DVDjem

EvilK|NG ::

A kkšnga hudga DVD+CDRW ni ??
Play your Cards Right !

piek ::

Ce res nameravas odsteti toliko denarja za 24x pekac, potem si kupi Yamaho - YAMAHA CRW-3200E 24X 10X 40X EIDE, ima 8 MB bufferja, burnproof in Audio Master Quality Recording opcijo. Ne mores zgresiti, se posebej, ce si audiofil.

LP

piek
--- Finish it off if you started it! ---

jRk0 ::

Nekateri ljudje pa res imajo prevec denarja:). Jaz bi bil zadovoljen ze z 12x pekacem:)
You fuck up once, you loose two teeth.

CIrCAcevl ::

Ricoh al kak je že ma te.20x10x32x8, to je en model ud ricoh za 57k. 8x ma predvajanje dvdjev, pa ma justlink burnproof podporo. takšne ifnormacije maš pri JAE
Pa toshiba ma še ene podobne modele.

EvilK|NG ::

Tale YAMAHA CRW-3200E 24X 10X 40X EIDE me je začela mal zanimat , sam nevem a je plextor 24x bolš od te yamahe , kje bi lahko yamaho tole dobu pa kolk stane ???



Hvala !
Play your Cards Right !

Han ::

Yamaho, Plextorja in Teaca dobiš (najceneje) pri JAE.

Yamaha je za to, kar nudi, predraga. Po mojem skromnem mnenju jo je smiselno vzeti le zaradi možnosti priključitve na SCSI vodilo preko posebnega adapterja.

TEAC je trenutno "best buy", saj dobiš za 37k, kolikor stane, res zelo dobro pečko (ki prebavi vsako ploščo). Preostali denar rajši zapravi za Mitsui CDR plošče, ker se obeta podražitev.

piek ::

Ja, Yamaha je res najdrazja, je pa boljsa od Plextorja 24x. Ce imas moznost jo raje kupi v tujini, ker bo dosti ceneje kot pri nas. Je pa pekac odlicen. Drugace mi pa ni jasno zakaj vsi tukaj tako hvalijo Teacove pekace, ki razen nizke cene niso primerljivi z LiteOni 24x. LiteOn namrec lahko naredi delujoco SD2 kopijo, ki jo Teac ne more, in to za manjso ceno, pa se programi so priloženi. Da ne bo kdo mislil, da favoriziram LiteOn naj povem, da imam doma Yamaho.:D
Pa se cene:
Yamaha = 52k SIT
Plextor = 47k SIT
Teac = 37k IST
LiteOn = 35k SIT

LP

piek
--- Finish it off if you started it! ---

tonic ::

Teac CD-W524E

Han ::

piek, Teac je zagotovo boljši kot Lite-On in tudi zna narediti SD2 kopijo...

EvilK|NG ::

Kva pol PLEXTOR , YAMAHA , TEAC .... Zadnje besede prosm !!!
Play your Cards Right !

piek ::

Okej, my mistake. Teac res zna narediti SD2 kopijo. ;-) Glej tule imas neposredno primerjavo 24x pekacev: http://www.cdrinfo.com/hardware/teac524...
Na isti strani dobis tudi teste od Yamahe.
In za informacijo - Teac, LiteOn in Plextor so zelo na priblizno v istem rangu. Yamaha ima pac poleg vseh dobrih lastnosti se AudioMaster Quality Recording System, kar se zelo pozna pri glasbenih cedejih. Torej po zmogljivostih sodi razred visje od ostalih. Sicer pa je cenovno tudi razred visje, ampak rekel si, da das do 55 jurjev za pekac, tako da to ne bi smela biti ovira.:))

LP

piek
--- Finish it off if you started it! ---

EvilK|NG ::

Se pravi YAMAHA je najbolši snemalnik in najceneje ga dobim v JAE , drži ???
Play your Cards Right !

matevzm ::

Definitvnega odgovoa verjetno ni, poisci si odgovor zase v testih.
Ce hoces AudioMaster, potem vzemi Yamaho. Kot najboljsi pekaci veljajo Plextorji, Teac slovijo kot zanesljivi in kvalitetni. Lite-On je nov prislek, ki se je pojavil v zadnjem letu in pridobil precej uporabnikov na racun cene.
Svoj cas so Yamahe slovele kot dobri stroji, a jih je po testih sodec tepla kvaliteta zapisa. 20x je bila boljsa, 24 pa je bojda ze v rangu ostalih pekacev. Kot najboljsi zapisovalec je bil na testih (a so zadnji, ki sem jih jaz dobil iz dobe 12-16x pekacev) Plextor, potem Teac, TDK in Ricohovi pogoni.

para-site ::

jst mam liteon 24x in mi dela super.
sm ga kupu v essedi ene dva mesca nazaj in sm dal 30ksit. za karakteristike pa poglejte kasen test al pa na stran od clonecd, kjer oni testirajo česa je sposoben kak snemalnik. Liteon podpira vse funkcije, ki jih pri clonecd testirajo, zato sem ga tudi kupil. firmware 54 pa dela vredu, kljub temu, da se folk pritožuje, da ni v redu.???

OmegaBlue ::

Ma ne ti meni z yamaho pa teacom;((.Plextor je taglavn!!!!! Če boš kotu prekopirat kakršn kol CD k ma zaščito gor je plextor tabol, pa še hitr je k prasc.
Po mojem mnenju je yamaha božji drek>:D teac je pa tud dobr ampak je pa pod Plextorjem;).(aja pa sm lastnik Plextorja 24/10/408-))
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

danielka84 ::

OmegaBlue, ne mi s takimi...
A zaj misliš, če je najdražji, da je pol najboljši?!?
Si pa res en čudn človek.., pa brez zamere

tha_man ::

Teac je zakon! LiteOna sem pa malo sprobal (nisem pekel z njim, samo kot cd-rom), pa pladenj ni dajal preveč dobrega občutka, bral je pa ok. Po moje se splača dat tista uboga 2 jurja več za Teaca.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Pisk ::

Italjianski zastopnik za LiteOn mi je zatrdil da so to v bistvu 'bolj ohlapni' Plextorji, ki se zaradi slabse kvalitete prodajajo pod drugo blagovno znamko (nekaj takega kot Teac->Waitec). A ce pogledate na Mlacom.si lahko preberete kako so LiteOni plod lastnega razvoja. komu naj verjamem??

btw: Teac je zakon le ce nimas opravka z original igrami, kajti novejse zascite lahko Plextor zripa zelo zelo hitro, tudi 5x hitreje od Teaca. LiteOn je tudi ultra hiter (pa je le res nekaj v sorodu s Plextorjem a ne?)
Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Pisk ()

bastadu ::

Jaz imam LiteOna 16/10/32 pa bere in kopira vse živo>:D

matevzm ::

Prodajalci vcasih recejo marsikaj. LiteOn je mislim da samostojen in nima kaj dosti veze s Plextorjem. Plextor ze dolgo uporablja mehanizme Sanyo, ki jih nekoliko predela. Verjetno kot osnovo te mehanizme vzame se nekaj proizvajalcev (vem za TDK) in mogoce od tu trditve, da so vsi pravzaprav Plextorji. Zal se to na testih ne potrdi.

perci ::

Mogoce povezujejo Plextor z Liteonom, ker ima slednji Plextorjevo burnproof zascito? Hmmm, kdo bi vedel
LP Pero

lukslo ::

Preber si MONITOR od decembra 2001.
Notr dobis opis kar 29 CD-RW-jev in nekaj zanimivih podatkov( cene, dodatna oprema ter kje ga prodajajo).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri cd rekorder

Oddelek: Kaj kupiti
241498 (1289) Gejmer
»

Nov pekac

Oddelek: Kaj kupiti
10878 (744) ||_^_||
»

Teac 48x12x48 ?

Oddelek: Kaj kupiti
191623 (1254) TheJack
»

Kateri CD-RW mi priporocate in zakaj?

Oddelek: Strojna oprema
121106 (830) tedybear
»

CDRW LiteOn

Oddelek: Kaj kupiti
181275 (1001) matevzm

Več podobnih tem