Forum » Šport » A ste tukej kej kolesarji??
A ste tukej kej kolesarji??
Highlag ::
Ker si še bolj "frišen" si lahko ogledaš tole: povezavo.
Ne samo, da kolesarimo tule celo organizirajo izlete!
Ne samo, da kolesarimo tule celo organizirajo izlete!
Never trust a computer you can't throw out a window
frenk ::
jest kolesarim do šihta in nazaj...včasih tud kakšna daljša tura ampak ponavad imam druge prioritete
rhabdo ::
Imamo športno društvo in se ukvarjamo s kolesarstvom! Športno društvo Wild-rabbit!
Sezono bomo odprli takoj, ko se izboljša vreme! Komaj čakam!
LP!
Sezono bomo odprli takoj, ko se izboljša vreme! Komaj čakam!
LP!
Sami ::
Jah pa tud jst kr rad na dan naredim par deset kilometrov... Še posebej zdaj, ko bo boljše vreme.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
TribesMan ::
Jest naredim nekje od 4 do 5 tisoč kilometrov letno, na cestaku seveda... Ture med 50 in 150km...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
ferdo ::
TribesMan, vsaka ti čast , kje so tista leta... moj podvig je biu ture D slowene Novo mesto-Kostanjevica-Krško-Celje-Mengeš-Ljubljana-Grosuplje-Žužemberk-Novo mesto cca180km/dan ->2dni
moreš bit tudi psihično prpravlen, ker ko vidiš pred sabo klanec "zasavski hribi" te lahko hitro mine, se sm domov obrneš, sam za nazaj je spet klanec , pa greš spet naprej. Bilo nas je 10 z organiziranim spremstvom včasih tudi policija. Snemali z kamero, v Celju "samostan na hribu" majo dobro vino , "če je žeja/lakota je vse dobro"
rad bi še šu, pa nimam pravih kompanjonov čakam boljše vreme, pol pa hitro zrak v gume!
moreš bit tudi psihično prpravlen, ker ko vidiš pred sabo klanec "zasavski hribi" te lahko hitro mine, se sm domov obrneš, sam za nazaj je spet klanec , pa greš spet naprej. Bilo nas je 10 z organiziranim spremstvom včasih tudi policija. Snemali z kamero, v Celju "samostan na hribu" majo dobro vino , "če je žeja/lakota je vse dobro"
rad bi še šu, pa nimam pravih kompanjonov čakam boljše vreme, pol pa hitro zrak v gume!
Hehe, prejšnji teden v petek je blo prav super na biciklu, je blo 23°C, sem prevozil okoli 80km... z povprečno 33.5km/h... Zelo dobro za prvo furo v sezoni... No sam škoda k je vreme spet zasralo. Pa sej bo kej boljš v kratkem... Sam najprej morem generalko na biciklu nardit, ker zadeva ma 9000km pa še celo zimo 3* na teden na trenažerju po uro in pol. Ketna glasna ko hudič... bo treba menjat, tak da bom sigurno ob vsaj 30kSIT...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
ferdo ::
a ti ketna spušča podobne glasove kot navit compjutr?
kaj pa mislš menat, da te bo tolko koštalo? boš dal automatski menjalnik?
kaj pa mislš menat, da te bo tolko koštalo? boš dal automatski menjalnik?
PrimozR ::
Če maš pa s ketno 9k km, pol so pa tut zobniki že mal nevarni.
Pa sej niso tok dragi. Za gorca vem da so Sram 7.0 okol 10k
Aja, tiste teme pa nism vidu, ker nism tolk gledov, sorry
Pa sej niso tok dragi. Za gorca vem da so Sram 7.0 okol 10k
Aja, tiste teme pa nism vidu, ker nism tolk gledov, sorry
Govora je o specialki z devet-rednimi prestavami, samo zadnja kaseta zabnikov stane 15kSIT, ketna pa ene 10kSIT. Bognedaj da bi blo treba menjat gonilko ali pa menjalnik, ker pol sem pa 1,2,3 ob 50kSIT... Jap gorska kolesa majo malo cenejše dele...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
PrimozR ::
Ah ne, gonilke pa menjalnika pa skor nimaš menat.
Jest ti tko povem, kupš kšn rang man pa mal pršparaš. Zj odvisn kašno opremo maš. Je pa res, da u XC je Sram res dost pocen, saj kr se kaset tiče.
Jest ti tko povem, kupš kšn rang man pa mal pršparaš. Zj odvisn kašno opremo maš. Je pa res, da u XC je Sram res dost pocen, saj kr se kaset tiče.
Kaboom ::
lani 460 km letos pa 150 km - rekreativno pač... bo treba nekega lahkega cestaka nabavit, gorski z bojno opremo je pretežek za cesto...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kolesarjenje! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šport | 15610 (4791) | cresh |
» | Apple se boji PC platforme (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 9414 (8028) | borchi |
⊘ | Katero grafično za cca. 30.000 SITOddelek: Kaj kupiti | 2189 (1635) | Geo |
» | kje v Sloveniji kupiti NFII ULTRA INFINITY (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5290 (3913) | Boki_ |
» | Kateri DVD R kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1378 (891) | Caligula |