Forum » Programska oprema » Microsoft Office XP SP-3
Microsoft Office XP SP-3
Han ::
Danes je izšel še slovenski SP-3 za Office XP. Tega se ne bi spravil pisat, če me ne bi zvilo od smeha, ko sem prebral spodnji opis.
Office XP Service Pack 3 (SP3) vsebuje najnovejše posodobitve za Microsoft Office XP. V posodobitvi so pomembnejše izboljšave varnosti in trdnosti, kot tudi izboljšave delovanja. Servisni paket velja za vse ravni sistema Office XP. Vsebuje vse posodobitve iz Office XP Service Pack 1 (SP1) in Office XP Service Pack 2 (SP2) ter posodobitve, izdane po SP2.
Nisem vedel, da obstajajo tudi trdni programi.
Office XP Service Pack 3 (SP3) vsebuje najnovejše posodobitve za Microsoft Office XP. V posodobitvi so pomembnejše izboljšave varnosti in trdnosti, kot tudi izboljšave delovanja. Servisni paket velja za vse ravni sistema Office XP. Vsebuje vse posodobitve iz Office XP Service Pack 1 (SP1) in Office XP Service Pack 2 (SP2) ter posodobitve, izdane po SP2.
Nisem vedel, da obstajajo tudi trdni programi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski Word XP suxOddelek: Programska oprema | 2525 (1988) | Han |
» | Office XP SP1 Update tezaveOddelek: Programska oprema | 1691 (1523) | Blisk |
» | Microsoft Office XP errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1688 (1585) | Lejj |
» | Norveška: don't cry for me, MicrosoftOddelek: Novice / Brskalniki | 2869 (2869) | andrej |
» | SP1 za Office XP ang ??Oddelek: Programska oprema | 1205 (1048) | ABX |