Forum » Strojna oprema » Cudno vprasanje glede particioniranja :)
Cudno vprasanje glede particioniranja :)
HroSCeK ::
Mnja, mogoce se bo komu zdel cudno da prasam tole:
A se da kako 2 fizicna diska zdruzt u eno particijo? Dont ask why :) Dodatno vprasam ce se da to naredit brez kaksnega formatiranja in podobno - kksn partition magic mogoce?
A se da kako 2 fizicna diska zdruzt u eno particijo? Dont ask why :) Dodatno vprasam ce se da to naredit brez kaksnega formatiranja in podobno - kksn partition magic mogoce?
Vesoljc ::
preko raid polja ziher... tko, "normalno" pa res ne bi vedel, verjetno ne...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Mr.B ::
Odvisno od OS-a.
Pod winsi lahko narediš s pomočjo dinamičnega diska, združiš dva diska v eno particijo, pozneje pa lahko mauntaš v en direktorij na drugemu disku, pač odvisno za kaj rabiš, v osnovi malomorje variante, če pa bi rad imel to kot boot disk pa moraš kako hardwersko varianto udariti, ker več kot raid 1 ne boš dobil.
Pod winsi lahko narediš s pomočjo dinamičnega diska, združiš dva diska v eno particijo, pozneje pa lahko mauntaš v en direktorij na drugemu disku, pač odvisno za kaj rabiš, v osnovi malomorje variante, če pa bi rad imel to kot boot disk pa moraš kako hardwersko varianto udariti, ker več kot raid 1 ne boš dobil.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Se opravicujem za pozen odgovor.. To rabim ker mi je na serverju zmankalo prostora.. Nocem lih formatirat ker je zadeva koncno up&runing Sam tko da bi prklucu se en disk zravn, zdruzu u eno particijo - ker tko rabim (dont ask why) Tisto z mapami pa men ni lih pomembno.. Ceu disk je lahko ena mapa pa mi bo cist ql! OS je win 2003 server..
Dejte mi prosim cimprej odgovorit
Dejte mi prosim cimprej odgovorit
Kupi disk in kloniraj na novega.
Ja? To je sekr isti problem.. Mam disk sam hocem oba u eno particijo dat oz. usaj enga dat tko da je kao mapa.. Now how do i do that?
Formatiraj disk, potem pa izvedi mount to new folder. Ta folder je velikosti novega diska, na tvojem starem disku, potem pa prestavi bazo ali karkoli v ta direktorij....
Hm.. A se po tem, ko zmanjka prostora na drugem disku (tisti mountani folder) dodatno zapisuje se na primarni disk?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk in particije (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7898 (6270) | solatko |
» | koliko particij priporočate imeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12416 (7897) | carota |
» | RAID na osebnem računalnikuOddelek: Kaj kupiti | 4476 (2039) | pegasus |
» | Kako združiti particiji na različnih diskih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3068 (2765) | Zero001 |
» | Win2k, instalacija, pomocOddelek: Operacijski sistemi | 2275 (2057) | CaqKa |