» »

Samsung 174T ali Lg 1710B ?

Samsung 174T ali Lg 1710B ?

Tomson ::

Ne morem se odločit katerega nabavit.

Kakšen predlog, nasvet?

Caligula ::

Samsunga.

LGji so pretemni. Sploh za igre. Te bo zivciralo, ker ne bos mogel dobo spilat, ko te bojo vsi klali, ker bodo iz teme prihajali,.. :D

No, nasploh bi jaz raje vzel samsunga izmed teh dveh.

Aja, sem videl, da ti je na drugem forumu nekdo priporocal LGja, ker ma boljsi odzivni cas :D
19ms proti 25 ms.

Te podatki v praksi ne pomenijo nic. Prav nic. Noben od teh monitorjev nima ghostinga, skratka tu ta podatek popolnoma zanemari.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Caligula ()

Glede na to ,da ne nameravas iger spilat se ti mogoce ze splaca vzet kakega 192T od Samsunga, ker je 147.000 SIT na enaa.com

192T hmm... ta bo malo prehuda. Mislim da bom kr 174T vzel, ga dobim za 109čukov.

pa tnx za pomoč

Za 109 cukov boljsega monitroja zagotovo ne bos dobil in naspoloh bi izbura kar morala biti pravsnja. Pa ne pozabi pol napisat izkusenj, da bo se komu pomagalo to.

Big Poppa ::

Kje pa pride 109 tisoč?
Mene namreč tud malo mika...

Grey ::

Aja ej če maš sam malček več keša si lahk nabaviš Samsun 172X. Super model za igre.

Blade ::

Grey: A si slučajno videl 172x v akciji, ker sem na netu bral da je ghostinga čist preveč - vsaj streljačine naj bi bilo nemogoče igrat.

imott3791 ::

Kolega kje pa ga dobiš za 109 čukov (Samsung 174T)? Kaj bi se dalo še kakega dobit. Sem resni interesent ker imam v kratkem namen kupit kaj takega zato mi je dobrodošel tale vprašanje.

Ker monitor naj bi imel ful goustiga? T ali X? X ima sicer 13 ms odziva sepravi da naj bi imel še menj gousta.

Še nekej bi vprašal. A je res očitna razlika med DVI in analog vhodi? in kako se to opazi oz vidi? in pa če je bolš dat 20 jurjev več da imaš DVI? sem ljubitelj špilov streljačin pa me zanima tut če mam DVI in 25ms (174T samsung) a je to ok al je bolš met 16ms DVI (prestigio P174)??? Thx za odgovore ker resno kupujem LCDja enega od teh dveh.
Najboljša ženska je Miki Miška, ko se je naveličaš ugasneš risanko.

Poglej, 16 ms je marketinsko pocukran podatek, ki velja LE ZA TRI osnovne barve. Se pravi, da ti ne pove nic. 25ms je fajn. MEne cudi, da bi imel X ghosting. Jaz imam 172V pa v igrah ni ghostinga. Pa dajte vsi, ki mate tudi na netu v Googlu vtipkat ghosting test ali nekaj takega pa mate na netu za probat. Jaz v igrah nimam ghostinga. Nic.

Kako je zdej z DVijem in analognim vhodom. Je res toooolk bolš? da se splača dat več denarja za DVI?

Kateri je pa za delo brez povdarka na igranju boljši 172T ali 172X?

Glede na to da je 172X cenejši od 172T čeprav je novejši in ima krajši odzivni čas, ali je torej boljši ali slabši?

Tomson

Kolega kje pa ga dobiš za 109 čukov (Samsung 174T)? Kaj bi se dalo še kakega dobit. Sem resni interesent ker imam v kratkem namen kupit.

To je cena , če ga vzamem na firmo.

Če pa koga zanima ga lahko zrihtam za 116.000 sit, kar je še vedno ceneje kot drugje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

Pa 172T se da tudi poceni dobit, za 129.000 (brez zvočnikov) al pa 172X za 130.000 Če koga zanima lahk zdaj zraven vzamem ko glih kupujem.

174T je na mimovrste 119.000 SIT. Ima DVI.
DVI se pozna malo. Ce monitor ni veliko drazji se splaca.

174T se verjetno najbolj splaca.

Pri teh 174T je treba malo pazit ker obstajajo 3različni modeli.
In sicer:

- MM TCO'03 (seveda najbolši izmed treh)
- MM TCO'99
- TCO'03

Nekateri trgovci potem lepo šibajo TCO'99, ne da bi se potrošniki sploh zavedali.

smucar ::

Ce koga zanima, uradno z racunom ga lahko uredim za 116.400,00 SIT.

ČE koga zanima, uradno z računom ga lahko zrihtam za 15.500 sit.

:D

smucar ::

Tomson!!!! Kam pridem? Pripravi 100kom, placam takoj!
:D :P :D :P :D :P :D :P

Damn ... za sto komadov pade cena pa še za kakega jurja!

:D :D you are killing me! :D

Kupim a ko je res za tolk denarja al se hecate? Imam resen namen kupt LCDja zato se tolk zanimam. Dej mi prosm povej kolk je res prav cena. Kakšna je pa razlika med temi:

- MM TCO'99
- TCO'03

Na Mimovrste je 119.000 SIT. Tkaj nekateri pravijo, da lahko zrihtajo se za par cukov ceneje...
Prave cene so torej te, ki se omenjajo.

[MYTiX] ::

Kako to da je 174T cenejsi od 172T, ki je starejsi?

Samsung 174T in 172T nista ista modela. Model 174T je cenejša različica 172T. Pod drugi strani pa je 173T nov model Samsunga 172T. Ampak glede na višjo ceno in nekaj dizajnerskih sprememb ne ponuja nič novega. Razen če si ga kupil pred letom 2004, preden so spremenili nekaj tehničnih lastnosti. Zatorej dokler je na trgu 172T, ni razloga za nakup 173T.

MI5Ek- ::

@Tomson
Kakšna pe je dejanska razlika med tema dvema moitorjema SM174T?
- MM TCO'99

To so različni standardi, ki posledično dvigajo kvaliteto produkta. Kakšna je konkretna razlika med standardoma, si lahko prebereš tukaj:

http://www.datordesign.se/servsupo/Phil...

mirkuma ::

Cudno na tejle strani je 172X prav pohvaljen kar se ghostinga tice, ta je minimalen oz sploh ni...
Samsung 172X review
Nekateri drugi reviewi pa opazajo ghosting, vendar ne omenjajo s katerimi igrami je bil test narejen...

Jah, ocitno se mu je bolje ognit. Pri 17 incnikih je ghosting ze tako redek pojav, da se je res bolje izogibat takim, ki ga po nekaterih testih imajo. Nekje sem bral celo, da je grozljiv.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4165 166 167 168 )

Oddelek: Kaj kupiti
83751034870 (30268) KTr1sk
»

ker LCD monitor? (strani: 1 2 )

564461 (3244) boštjan
»

TV Prestigio 19" P190T ali drug 19

51036 (949) Caligula
»

Za vse, ki kupujete 17'' LCD zna bit tole zelo zanimivo