Forum » Operacijski sistemi » Ping
Ping
Microsoft ::
Kako bi se dalo Commanderja nastavit tako, da ko daš ukaz ping "IP", da bi to izvedel za določeno kartico?
Recimo, men zdej skos dela na tisti, ki je povezana v internet. Če dam lokalni IP, mi javi, da ga sploh ni, čerpav dela. To zato, ker pošilj te paketke iz napačne LAN kartice.
Isti problem pa imam pri Remote Desktopu. Vedno hoče jet preko LAn kartice, ki je povezana v internet. V lokelnem omrežju me zato ne dela. V obratni smeri (client --> server) dela normalno.
Eni ideja?
by Miha
Recimo, men zdej skos dela na tisti, ki je povezana v internet. Če dam lokalni IP, mi javi, da ga sploh ni, čerpav dela. To zato, ker pošilj te paketke iz napačne LAN kartice.
Isti problem pa imam pri Remote Desktopu. Vedno hoče jet preko LAn kartice, ki je povezana v internet. V lokelnem omrežju me zato ne dela. V obratni smeri (client --> server) dela normalno.
Eni ideja?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
hruske ::
pjt v cmd.exe in vtipkaj "route" in "route /?" pa si malo preberi kako naredis route v lokalno omrezje.
Pomoje bo to krivo.
Pomoje bo to krivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4 routerje v mrežoOddelek: Omrežja in internet | 3042 (2815) | ZGI |
» | Čuden problem...Oddelek: Omrežja in internet | 1164 (970) | iggy1517 |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4872 (4391) | SasoS |
» | Win2k in problem z dvema LAN karticama na enem PCjuOddelek: Operacijski sistemi | 1506 (1392) | darkolord |
» | 3 Mrežne - ADSLOddelek: Pomoč in nasveti | 802 (688) | ali3n |