Forum » Elektrotehnika in elektronika » kje dobiti potenciometer za ojačevalec
kje dobiti potenciometer za ojačevalec
egomez ::
Želim zamenjati potenciometer ojačevalnika "LOEWE Stereo Amplifier SA 200", ker je ta že izrabljen, pa ga ne najdem v trgovinah. Povprešal sem v HTE, RADIOKALIKA(V Trstu), pogldal katalog od IC-elektronike, pa nisem nič našel. Pogledal sem tudi na internetu, če držijo pri FERNELL, RS-COMPONENTS(lahko sem tudi spregledal).
Na servisu od LOEWE še nisem pogledal, ker si nisem še priskrbel naslova. Sam tako ali tako bodo mogli tudi oni naročiti, tako da verjetno lahko tudi jaz kje naročim, da jim na servisu ne plačujem še uslug.
Hvala za vse predloge.
LP, Erik
Na servisu od LOEWE še nisem pogledal, ker si nisem še priskrbel naslova. Sam tako ali tako bodo mogli tudi oni naročiti, tako da verjetno lahko tudi jaz kje naročim, da jim na servisu ne plačujem še uslug.
Hvala za vse predloge.
LP, Erik
gumby ::
ja... če to dvoje zmešaš, potem dobiš tako želatinasto maso. potenciometer razmontiraš in uporovno plast namažeš z to mešanico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velika Britanija ne bo izločila Huaweija iz postavljanja omrežja 5GOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6765 (5682) | Markoff |
» | servis mode pri GORENJE TVOddelek: Zvok in slika | 10109 (7151) | hojnikb |
» | Poraba olja za centralno ogrevanje stanovanjske hiše?Oddelek: Loža | 18249 (17477) | krneki0001 |
» | TV Sony ali Philips?Oddelek: Kaj kupiti | 2455 (2067) | mravljinec |
» | A je važn s kako pasto namažem proc? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4636 (4003) | C_maniak |