Forum » Strojna oprema » Radeon 9000 PRO dual monitor
Radeon 9000 PRO dual monitor
Arzen ::
Imam Radeona 9000 PRO 64MB ki ima dva izhoda za monitor (DVI in navaden) ter TV izhod.
Kako narediti da bom lahko uporabljal oba izhoda DVI in navden hkrati se pravi tako kot da bi imel dve kartici (grafični)...
Ko vklopim še drug izhod mi slika na prvem izgine in obratno...
Uspe mi samo slika na enem monitorju in clone na TV nikakor pa dva monitorja koz podalšano namizje...
Hvala!
Kako narediti da bom lahko uporabljal oba izhoda DVI in navden hkrati se pravi tako kot da bi imel dve kartici (grafični)...
Ko vklopim še drug izhod mi slika na prvem izgine in obratno...
Uspe mi samo slika na enem monitorju in clone na TV nikakor pa dva monitorja koz podalšano namizje...
Hvala!
boštjan ::
poglej pod specifikacije tvoje karte,če ima dva RAMDACA,ker če ima samo enega,podaljšanega namizja ne bo.
kuglvinkl ::
Karta ma dva (RV250).
Ampak, ne vem točno kaj bi ti rad od nje?
Ampak, ne vem točno kaj bi ti rad od nje?
Your focus determines your reallity
koliko jaz razumem,bi rad mel istočasno priključena dva monitora,en prek DVI(LCD) in en prek VGA (CRT). V device manageru poglej kako maš karti prikazano,če ma tvoja 9000pro dva ramdaca,ti mora poleg primarnega adaptera kazat še sekundarnega
to tudi jaz vem,a če maš kakšnega eksotičnega proizvajalca se nikdar ne ve. Mogoče je problem v driverjih.
Arzen ::
Ima dva v device managerju imam dva tudi secondarnega... (tako jkot da bi imel dve enaki kartici samo da pri drugi piše secondary
Zdaj že imam priklopnege dva monitorja vendar je drugi prikljen na drugo grafično zdaj pa bi jo rad vrgel ven in imel samo eno s tem da bi ta upravljala isto funkcijo kot prej dve. Je mogoče problem v tem da lahko na dvi priklopim samo lcd in crt oba monitorja sta namreč CTR(samsung). rabim pa zato dav (podaljšano namizje) ker se ukvarjam z grafičnim oblikovanjem nujno potrebujem dva si ne znam predstavljat delo samo z enim...
Hvala!
Zdaj že imam priklopnege dva monitorja vendar je drugi prikljen na drugo grafično zdaj pa bi jo rad vrgel ven in imel samo eno s tem da bi ta upravljala isto funkcijo kot prej dve. Je mogoče problem v tem da lahko na dvi priklopim samo lcd in crt oba monitorja sta namreč CTR(samsung). rabim pa zato dav (podaljšano namizje) ker se ukvarjam z grafičnim oblikovanjem nujno potrebujem dva si ne znam predstavljat delo samo z enim...
Hvala!
kuglvinkl ::
Zašutiraj drugo karto ven in naloži zadnje Catalyste.
Your focus determines your reallity
Mavrik ::
Ti med zagonom sploh oba monitorja kažeta sliko?
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18926 (12442) | Ursus |
» | DVI in hkrati analogni priključekOddelek: Zvok in slika | 2410 (2032) | Marjan |
» | Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7520 (5511) | ferjan |
» | Radeon 9100 ali 9000proOddelek: Kaj kupiti | 885 (817) | kuglvinkl |
» | Radeon 8500Oddelek: Kaj kupiti | 1448 (1259) | reXor |