Forum » Hlajenje in modifikacije » LightSpeed
LightSpeed
OmegaBlue ::
In kaj je smisel tega?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
boštjan ::
burkiburke,boš moral slikico na svoj strežnik prenest,stric Toma nima rad,da tako 'kradeš' slikce
DjTonic ::
Ja to sem že pred časom gledal, kaki bum so naredli češ, da je to best chiller. Mene in verjamem še koga to močno spominja na Mach II, v bistvu je čista kopija nVentiva, vendar danci niso počivali in že dali odgovor na Aseteka LS z novim modelom Macha 2 GT, s pomočjo katerega so na Cebitu 04 poganjali Prescotta 3.2 na 5Ghz (modana Asus P4C800 plata).
Asetek Vapo LS
Cebit 5Ghz by Mach II GT
Asetek Vapo LS
Cebit 5Ghz by Mach II GT
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
burkiburke ::
Dj, seveda da te spominja ko je vse v kištah od Lian Li-ja . Naj bi Asetekova perjanica odvajala do 240W, Mach II GT pa do 200W. Mislim da to kaj so fantje navili MACH 2GT do 5-tke, ne pove da je zadeva boljša od LightSpeed-a.
DjTonic ::
LS bo pomoje opazno cenejši in zato nekaterim bolj dostopen. Sicer pa sem nekje bral glede LS-a in v resnici ni dosegal željenih temperatur. Meni je bolj pomembna temp CPU-ja, kot pa podatki na papirju in tukaj zna Mach II presenetiti. Upam, da bo jutri The Dude objavil review od novega Macha II GT na Xtremesystemsu . Drugače pa sta to sigurno obe Kick Ass izdelka .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priprave na kaskado!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1883 (1315) | tiborrr |
» | VapoChill XE "Xtreme Edition"Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 2922 (2922) | DjTonic |
» | Kako z kompresorskim hlajenjemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7977 (7267) | frenk |
» | vodno hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6739 (5476) | LordWorm |
» | FX-51 že navijajoOddelek: Novice / Procesorji | 2559 (2559) | bozicek |