Forum » Hlajenje in modifikacije » Ti 4200 problem Prosim pomagajte
Ti 4200 problem Prosim pomagajte
dwinxp ::
No problem je taksen kartica je delala vse lepo in prav in na lepem se nekaj cudnega zgodilo. En cip na graficni kartici se je poskodoval mislm da je cip za voltazo, saj se procesor in rami neprimerno bolj grejejo kot prej in posledica tega je, da se v igricah pojavljajo artifakti in vcasih tudi kar zmrzne.
Mislite da, zdej ko sm narocil eden najzmogljivejsih hladilnih sistemov za grtaficno kartico se bo ta shladila in delovala spet normalno?
Mislite da, zdej ko sm narocil eden najzmogljivejsih hladilnih sistemov za grtaficno kartico se bo ta shladila in delovala spet normalno?
Zato k se je neki pokadilo iz njega , samo kartica je se cela mislm deluje brezhibno v windowsah, samo kadar jo overloudas s kako igrco neve NFS underground recimo potem dela artifakte al pa zmrzne, in ko gledam temperaturo procesorja vidim da je na okoli 70 stopinjah, kar je skoraj 2x vec kot prej.
_Dejan_ ::
in ta hladilni sistem je? Vodno?
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
Ne ne nocem jst vodnega, ker je mojemu kolegu se nabiral kondenz in je sfuku celo masino Jst sm posegu po tem primerku:
http://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cshop....
A je zakej? Po testih sodec je eden najboljsih
http://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cshop....
A je zakej? Po testih sodec je eden najboljsih
Ne zdej mam stock cooling. Aja graficna je Leadtek Geforce 4 ti4200, tko da veste kaka zgleda
_Dejan_ ::
vidm da je ta hladilnik zalman stile. sej je vsen. Kje pa gledaš to temparaturo a v Win fox-u? kaj pa hladilnik je na otip vroč? ker pr 70C nebi gor mogu držat prsta niti 1s.
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
Temperaturo odcitavam z Aerogate2, zadaj za procesorjem graficne kjer ni nobenih reber.
Aja graficna na tem koncu kr fajn pece ja
Aja graficna na tem koncu kr fajn pece ja
Kej po vase bo kej boljs, ko bom montiral uno hlajenje gor? k res upam da bo kartica delala normalno, k zdej prou nimam denarja da bi menju na kakega radeon 9800pro al kej podobnega
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dwinxp ()
Tic ::
Ne ne nocem jst vodnega, ker je mojemu kolegu se nabiral kondenz in je sfuku celo masino
Da razčistimo ponovno. Kondenz se nabere na predmetih, ki so HLADNEJŠI OD ZRAKA, ker (bom povedal enostavno) mrzel zrak nemore prenašati toliko vlage, kot topel. Ker se ob stiku zrak ohladi, se izloči vlaga, ki je v zmesi z prašnim delcom ali umazanijo potencjali nezazeljen prevodnik. ok?
Da razčistimo ponovno. Kondenz se nabere na predmetih, ki so HLADNEJŠI OD ZRAKA, ker (bom povedal enostavno) mrzel zrak nemore prenašati toliko vlage, kot topel. Ker se ob stiku zrak ohladi, se izloči vlaga, ki je v zmesi z prašnim delcom ali umazanijo potencjali nezazeljen prevodnik. ok?
persona civitas ;>
Jah no nevem kaj je delu on reku da je bil kondenz kriv, ma v glavnem jst se se ne grem zajebavat in dajat vodo in elektriko skupi
Mene bolj zanima ce ma moj geforce kako moznost prezivetja po pridobljenem novem hlajenju
Mene bolj zanima ce ma moj geforce kako moznost prezivetja po pridobljenem novem hlajenju
Shark-357 ::
na tvojem mestu bi raj kupu zalmanov burek k je bl neslisn kot tale pa mogoce boljsi jaz ga mam in sem zadovoljen
Hrček ::
Pop...
Zakaj pa ne bi preprosto zamnu čip ki ti je šu po gobe?
Ali sam.. Ali pa na servisu?
Think about it!
Peace
Zakaj pa ne bi preprosto zamnu čip ki ti je šu po gobe?
Ali sam.. Ali pa na servisu?
Think about it!
Peace
!!! Minimal Rox !!!
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Tic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje PC-ja na bencinski postaji s kompresorjem?Oddelek: Loža | 1686 (1154) | Mesar |
» | A je lahko računalnik zunaj (problem: kondenz)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3624 (2669) | sirotka |
» | Idej za resitev kondezacije in se vedno imeti pelt ter nizke temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2386 (2013) | Tic |
» | Ekstremno zračno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1767 (1254) | Tomi |
» | friziderOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1437 (1274) | rooster |