Forum » Pomoč in nasveti » Problem z disketo!
Problem z disketo!
Bajkr ::
Imam en bedn problem!
Imam disketo na kateri so trije Wordovi in trije adobe pdf dokumenti. Ti dokumenti so dosegljivi le na tej disketi. Vendar je problem v tem, da dva wordova dokumenta ne morem odpreti in tudi na disk ju ne morem posneti. Ali mogoce kdo pozna metoda, da bi to popravil? Ali sta morda dokumenta pogubljena???
Imam disketo na kateri so trije Wordovi in trije adobe pdf dokumenti. Ti dokumenti so dosegljivi le na tej disketi. Vendar je problem v tem, da dva wordova dokumenta ne morem odpreti in tudi na disk ju ne morem posneti. Ali mogoce kdo pozna metoda, da bi to popravil? Ali sta morda dokumenta pogubljena???
Poldi112 ::
Norton DiskDoctor je en tak dosovski program, ki bi znal pomagati. Nazadnje sem reseval eno sliko s pokvarjene diskete z njim. Tam kje je bila pokvarjena je bila tudi slika pokvarjena. Ampak vsaj odprl sem jo lahko.
Ce obstaja pa kaj modernejsega pa ne vem.
Ce obstaja pa kaj modernejsega pa ne vem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do podatkov trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2768 (2254) | Zoromer |
» | Težave z Wordom, premalo pomnilnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (926) | amigo_no1 |
» | usb ključ pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1007) | cobrica |
» | Računalnik mi vse pogosteje zmrzuje kje so vzroki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1504 (1301) | nokia6310 |
» | word problem - nujnoOddelek: Programska oprema | 1287 (1205) | Izak |