Forum » Sedem umetnosti » Rabim naslov enega filma!
Rabim naslov enega filma!
strle12 ::
A se kdo spomni film Kosmatinci!!
Bilo je pet delov!
In me zanima Angleški naslov oz. dejanski naslov filma¨če se kdo spomni¨!!
Bilo je pet delov!
In me zanima Angleški naslov oz. dejanski naslov filma¨če se kdo spomni¨!!
Postati velik je veliko dejanje!!
Da si velik pa so le sanje!
Da si velik pa so le sanje!
DarwiN ::
Critters ?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Mercier ::
Jaz isto rabim naslov ali link do enega filma. Lahko tu?
Jaz sem si zamislil, da je to italijanski film, starejši (recimo sedemdeseta), da je slovenski naslov Lakota in da je v eni od dveh glavnih vlog Roberto Benigni. Ni pa nujno, da je karkoli od tega res. Resno, kakorkoli iščem, ne najdem nič, kar bi potrjevalo podatke.
Gre za socialno angažirano komedijo (dogajanje umeščeno nekam po drugi svetovni, ali mogoče med svetovni vojni), kjer lačen brezdelnež najde guruja, tipa, ki obvlada umetnost zastonjskega obroka. Kot se za spodobno socialno angažirano komedijo spodobi, film postaja proti koncu vse bolj absurden (na koncu že spominja na slovenskega): od đabe hrane naredita religijo, IIRC, je konec tragičen, ipd.
Stvar so predvajali pred leti na TV Slovenija. Eden najbolj smešnih filmov kar sem jih videl.
Ve kdo kaj?
Jaz sem si zamislil, da je to italijanski film, starejši (recimo sedemdeseta), da je slovenski naslov Lakota in da je v eni od dveh glavnih vlog Roberto Benigni. Ni pa nujno, da je karkoli od tega res. Resno, kakorkoli iščem, ne najdem nič, kar bi potrjevalo podatke.
Gre za socialno angažirano komedijo (dogajanje umeščeno nekam po drugi svetovni, ali mogoče med svetovni vojni), kjer lačen brezdelnež najde guruja, tipa, ki obvlada umetnost zastonjskega obroka. Kot se za spodobno socialno angažirano komedijo spodobi, film postaja proti koncu vse bolj absurden (na koncu že spominja na slovenskega): od đabe hrane naredita religijo, IIRC, je konec tragičen, ipd.
Stvar so predvajali pred leti na TV Slovenija. Eden najbolj smešnih filmov kar sem jih videl.
Ve kdo kaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem naslov filma (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Sedem umetnosti | 701258 (3203) | STASI |
» | Best Muvi Ever (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9975 (1595) | lynxslo5 |
» | Starejše grozljivke, prave grozljivke (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 8346 (7193) | dronyx |
» | kaj vas spravi v smeh/krohotOddelek: Loža | 2789 (2035) | Roadkill |
» | Najboljši film ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7138 (6475) | Nemelk |