» »

AMD problemi

AMD problemi

ilanium ::

Pozdrav.
Prijatelj je pred nedavnim zbral za AMDjev 800 megaherčni mlinček, gromsko ptico seveda. No, problem je prvo v tem, da je procesor kljub razlicnim software coolerjem non-stop 100% zaseden. To pa še ni vse, Live! mu namreč piska, ko premika miško, kljub dejstvu da ima najnovejši LiveWare! Sicer ima eno čudno poceni matično, pa tudi WinME je že parkrat probal renamestit. Kaj bi bil lahko problem? Hvala lepa za odgovor.

JLP ::

Ja to da je CPU 100 % skos obremenen je logičn. Vse kar ne porabjo ostali programi porab ta software cooler za izvajanje HLT ukaza.
SB Live! je pa tud znano da ma veliko problemov v kombinciji z VIA veznim čipovjem.
Live long and prosper!

ilanium ::

Jo se enkrat. Hmm, to se strinjam, da bi moral bit procesor 100% zaseden zarat coolerja. Ampak poglej, če hoče označit v Wordu 4 vrstice teksta, mu traja 2 sekunde, kar se mi pri taki procesorski moči ne zdi dopustno. Torej verjetno ne bo sam to, verjetno je kriv sam kernel al ne vem...

JLP ::

Za to je pa najbol da so podljaš en program za spremljanje procesov na računalnuku in pogledaš ker proces kur preveč CPUja.
Live long and prosper!

ilanium ::

Prosim predlagaj enega za WinME. Jaz osebno mam NT -je, pa mi vse lepo prikazuje, ne poznam pa programa za Milleniume. Filana Danka že vnaprej!

JLP ::

Na primer TaskInfo2000 je zlo dobr.
Live long and prosper!

Binji ::

Meni je ful stekalo ku sm gledal neke filme (slaba kvaliteta), ki so pa na P233 delali normalno. Kriva je bla pa zvocna, ki se ni klapala z maticno in se je sistem nonstop jo trudu inicializirat pa mu ni ratalo.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Softwersko hlajenje!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
161155 (1009) element
»

Windows ME (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
775193 (4312) Simko
»

windows me

Oddelek: Programska oprema
481961 (1484) JLP
»

Celeroni2

Oddelek: Navijanje
81076 (879) piko
»

Software-sko hlajenje procesorjev

Oddelek: Navijanje
262734 (2387) DeLonghi

Več podobnih tem