Forum » Zvok in slika » BSPlay - problem
BSPlay - problem
slycer ::
Display hardware is not capable of arithmetic stretching (y). Try to update your driver.
To je besedilo, ki mi ga izvrže BSplay, ko si hoče ogledati kakšen film. Aja imam V3 3000. Poizkusil sem tudi naložiti najnovejše 3dfx driverje za V3, a zaman. Kako pripravim Voodooja, da mi bo hardversko preračunaval hardware stretching. Ali pa je Voodoo3 le ena glupa igračkarska kartica, ki nima pojma o drugih stvareh?
To je besedilo, ki mi ga izvrže BSplay, ko si hoče ogledati kakšen film. Aja imam V3 3000. Poizkusil sem tudi naložiti najnovejše 3dfx driverje za V3, a zaman. Kako pripravim Voodooja, da mi bo hardversko preračunaval hardware stretching. Ali pa je Voodoo3 le ena glupa igračkarska kartica, ki nima pojma o drugih stvareh?
slycer ::
Sam fora je v tem, ker mi na tem playerju vse tako svinsko šteka. V Media Playerju mi ne. Sicer pa ta program itak uporabljam samo zaradi podnapisov.
Loki ::
Sej men ta player tut ne tece glih svilnato tekoce.
Ce si kaj (alpa ce poznas kaksnega) programer v Delphiju, si lohk naredis svoj player.
Ce si kaj (alpa ce poznas kaksnega) programer v Delphiju, si lohk naredis svoj player.
I left my wallet in El Segundo
morphling1 ::
Uporabi MicroDVD player če hočeš podnapise drugače pa stari mediaplayer, ker maš na voljo še nekaj dodatnih funkcij ki jih wmp7 nima vsi trije pa imajo v primerjavi z bsplayerjem dosti lepšo sliko ker uporabljajo še nek filter.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Jinxy ::
Zanimivo, ker men dela BSPlay velik boljs kot media player in ga res ne zamenjam za noben drug program! Predvsem mi je pa vsec zato ker je narejel lepo "straight forward", ne tko kto MicroDVD, ki vsako najmanjso stvar 3x zakomplicira
Pirpank ::
Fora je da je ta Player optimiziran za NVIDIA kartice in
drugih ne podpira glih vredu!
Zato dela na drugih kot drek in se ga ne splača uporabljat sploh!
drugih ne podpira glih vredu!
Zato dela na drugih kot drek in se ga ne splača uporabljat sploh!
Jinxy ::
Pirpank, od kje ti take ideje? Jest imam V3 3000, moj brat pa ATI Expert 98, pa obema dela cist v redu...
ce ima folk probleme, more bit fora nekje drugje, definitivno pa ne v graficni
ce ima folk probleme, more bit fora nekje drugje, definitivno pa ne v graficni
Nigga ::
Imel sem gefroce2mx pa je delalo tekoče, zdaj mam pa neko ati8mb not pa mi tak hudo šteka..
Too Drunk to Fuck
Sumo ::
morphling: poskusi v nastavitvah od bsplay-a vklopit overlay mode (to je tisti "filter" ki so ga omenjal da ga ima media player)
morphling1 ::
Thnx SUmo, sem probal in dela ,sam sem moral dat starejši codec divxa32 ker z novim 322b ne dela.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX: Predvajalci + Podnapisi + LinkiOddelek: Programska oprema | 1946 (1563) | All |
» | BSplayer 1.00 RC1Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4609 (4609) | reber |
» | Najboljši divx predvajalnik je...Oddelek: Zvok in slika | 6402 (5388) | franc3e |
» | Micro DVD vs. Windows media playerOddelek: Programska oprema | 1376 (1211) | matevzm |
» | AC3 zvok v DivX? A to sploh dela?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (993) | eraserr |