Forum » Igre » Ski Resort Tycoon
Ski Resort Tycoon
R0K ::
A je že kdo slisu zanjo?Jst jo glih špilam pa ful seka, ubistvu je to kopija simcityja v zimskem času (gradiš vlečnice, hotele, trgovine,..).Enostavno igra seka, sploh če radi igrate neki podbnga kot je simcity.Tle mate en review igre
pa še ena slika :
pa še ena slika :
- spremenil: R0K ()
Elemen_T ::
Take igrice so mi ble od nekdaj the best ampak sem se jih na žalost naveličal...prešpilal pa sem skoraj vse Tycoone - sploh Transport Tycoon 2.
Dr.Miha ::
tolk nedodelanega špila že dolgo nism vidu....avtorji so pozabil na toliko stvari in naredili cel kup neumnosti (če maš dve sedežnice drugo nad drugo (ena vodi na višji teren) se ne bo folk vozil višje, ampak bo smučal lepo od konca prve sedežnice dol....)še dobro da je v activisionovi cenejši zbirki in ga kupujejo samo stupidini amerikanci....pri nas ne bi v nobeni reviji dobil čez 50%....
Tko pač je
Tko pač je
Za domovino z Nintendom naprej!
Tjulenj ::
em.. ni problema... ne ravno po mailu (ne poznam providerja k ponuja 130M za mail :)) lahk ti pa dam en ftp acc. na sosedovi masini pa bos uploadal?
ups, a ti si mislu navadn mail? posta po domace... znamka pa kuverta pa to? hehe em.. mi das mail ali pa pisi semle
rok: sej bi samo enmu na kabel poslal, pa pol tist naprej posle
kaksno povezavo mas? upam da ne dial-up k pol 5 ur... optimist. nc, se enkrat, bi prosil ce me mailas da se zmenva naprej kako po posti
kaksno povezavo mas? upam da ne dial-up k pol 5 ur... optimist. nc, se enkrat, bi prosil ce me mailas da se zmenva naprej kako po posti
Lara-K ::
Jest bi tud igro!!!maili tud mene! Se zmeri obstaja navadna posta za posiljanje stvari.
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako narediti ojačevalec (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29643 (12636) | N4m31355 |
» | Hlajenje in navijanje Radeona 9500pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5126 (4395) | Gejmer |
» | Ali se splaca tale PC za server?Oddelek: Kaj kupiti | 1210 (848) | Gh0st |
» | Mobitelove majčkeOddelek: Loža | 1663 (1318) | Matek |
» | telemahova ponudbaOddelek: Omrežja in internet | 1563 (1124) | ABX |