Forum » Loža » Mobitelove majčke
Mobitelove majčke
ns-miha ::
a v kuverti slucajno?
ka jest sem dobil danes eno kuverto, pa je bla NEZALIMANA in prazna. ko recem nezalimana, ne mislem, da jo je kdo odprl, ampak da sploh nikoli ni bila zalimana!
ka jest sem dobil danes eno kuverto, pa je bla NEZALIMANA in prazna. ko recem nezalimana, ne mislem, da jo je kdo odprl, ampak da sploh nikoli ni bila zalimana!
Daedalus ::
Jaz še kr nič dobu...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Mitja 34 ::
En mojih frendov jo je dans dobo(izpolnil anketo pred enim tednom),jaz pa še ne (izpolnil anketo pred dvema tednoma)
Binji ::
MULC: Kam pa pridemo brez domisljijADrgaci pa upam da bom tud jst hmali dobu. Resu anketo 3 tedne nazaj. Kasna slikca pa je kej gor?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
luni ::
damn, jaz je tudi nisem dobil... mogoce zato, ker sem priznal da sem uporabnik SiMobila? :))
Artificial Intelligentia
|klemen|(c) ::
Hmm... js sm dobil 3, eno še čakam. Škoda le, da niso malce bol izvirne.... (XXL, bela barva, mafna, pa krneky,...)
luni ::
hm zgleda da so nam simobilovcem poslali manjse majcke... danes sem jo dobil v L velikosti
Artificial Intelligentia
bastadu ::
Jest jo še tut nisem dobu... Mogoče bi jo pa na e-mail poslal, pa nisem pravega naslova vpisal
Witboy ::
Jst sm popluvu vse operaterje pa tut nism dubu 0.
Pa so prašiči nardim jim cca 20k sit prometa mesečno pa mi ne morjo ene qrčeve majce poslat!
Pa so prašiči nardim jim cca 20k sit prometa mesečno pa mi ne morjo ene qrčeve majce poslat!
whatson ::
hm res so precej pristranski tile ljudje... moj frend, ki je izpolnil anketo 2 minute za mano, je že dobil majico, jaz pa ne...
ne vem kje je logika ...
ne vem kje je logika ...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
miha ::
A je možno da so jo dobili samo naročniki?
Jaz sem izpolno dve anketi eno za drugo, prvo sem izpolno z mojo telefonsko in imenom, drugo pa z sestrinim telefonom in imenom, pa sem samo jaz dobil
Jaz sem izpolno dve anketi eno za drugo, prvo sem izpolno z mojo telefonsko in imenom, drugo pa z sestrinim telefonom in imenom, pa sem samo jaz dobil
JurijTurnsek ::
ankete je že konc, jst sm pa predvčerajšnim dobo majčko, ma je ful dobra(vsaj meni)
http://www.slatnaskejta.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kratka anketa (5 min)Oddelek: Šola | 3735 (2895) | Machete |
» | slo-tech majice?Oddelek: Slo-Tech | 923 (702) | luni |
» | Mobitelova anketaOddelek: Loža | 1562 (1313) | ABX |
» | mobitelove majčke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4307 (3825) | R0K |
» | Ou jea!Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 1793 (1793) | R0K |