Forum » Kaj kupiti » RAM za prenosnik
RAM za prenosnik
PolentozerkaTM ::
Kje kupiti RAM za prenosni racunalnik? EnaA ali se kje?
Rabim nekaj kosov po 256 in 512 MB SO-DIMM DDR 2100 RAMa.
V mislih imam kaksen Viking, Infineon, ker je itaq vseeno, ker ni pametno "frizirat" laptopa. Ne mislim pa kupovat RAMa od proizvajalca (Compaq, HP), ker je absolutno predrag.
Tnx.
Rabim nekaj kosov po 256 in 512 MB SO-DIMM DDR 2100 RAMa.
V mislih imam kaksen Viking, Infineon, ker je itaq vseeno, ker ni pametno "frizirat" laptopa. Ne mislim pa kupovat RAMa od proizvajalca (Compaq, HP), ker je absolutno predrag.
Tnx.
Caligula ::
Pa to ce mas kakega znanca v tujini pa da ti poslje v parih navadnih priporocenih kuverticah lepo mimo carine pa po nizjih cenah...
Ce dobis na kaki spletni strani kje..
Aja, ce ne mislis sam v tujino lahko pogledas se na www.peluga.at, ce majo al pa jim mailas pol pa reces unmu k ma www.dinodj.com pa mu reces, pa ti zrihta. On obdrzi MWST k se ga dobi nazaj.
Ce dobis na kaki spletni strani kje..
Aja, ce ne mislis sam v tujino lahko pogledas se na www.peluga.at, ce majo al pa jim mailas pol pa reces unmu k ma www.dinodj.com pa mu reces, pa ti zrihta. On obdrzi MWST k se ga dobi nazaj.
PolentozerkaTM ::
Tujina ne pride u postev, ker nikogar ne poznam, pa tudi raje bi imel trgovino nekje v blizini LJ.
Comtron-nimajo na internetu
Avtera-internet stran totalno neuporabna
PcHand-moram poklicat, ker imajo samo 256 MB
Comtron-nimajo na internetu
Avtera-internet stran totalno neuporabna
PcHand-moram poklicat, ker imajo samo 256 MB
Caligula ::
Pa vseeno vprasaj se tega na www.dinodj.com
Ker on to v SLO presverca. Pa ma nizke cene. Iste kot v Avstriji v trgovini v Pelugi.
Poklici ga na 041542905 pa vprasaj ce tud take stvari lahko zrihta.
Ker on to v SLO presverca. Pa ma nizke cene. Iste kot v Avstriji v trgovini v Pelugi.
Poklici ga na 041542905 pa vprasaj ce tud take stvari lahko zrihta.
boštjan ::
samo garancije nema,tako da jaz močno odsvetujem takšno kupovanje,če poba ne poznaš osebno.
nere ::
Paramedic ::
To kar pomeni tako ali tako, saj veš kaka je razlika med PC133 in PC2100. En je navaden SDR drugi pa DDR. Za prenosnike z ddr ramom je ta cenejši.
Opazil sem še v mlacomu, da jih imajo. Tud mene malo zanima kje se jih da dobit.
Opazil sem še v mlacomu, da jih imajo. Tud mene malo zanima kje se jih da dobit.
End transmission.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Paramedic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri disk za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1538 (1285) | zee |
» | Katerega digitalca kupiti do 400evrovOddelek: Kaj kupiti | 2395 (1910) | leonius |
» | grafična kartica za do 30kSITOddelek: Kaj kupiti | 1614 (1177) | m.i.h.a. |
» | Kater digitalni fotoaparat do 40000sitOddelek: Kaj kupiti | 1790 (1466) | frenk |
» | Kateri 17inch CRT monitorOddelek: Kaj kupiti | 986 (807) | jurre |