Forum » Pomoč in nasveti » Shareza
Shareza
Gogo ::
Dal sem si potegnu Shareza, uštimal setingse in se konektal. In čakam, čakam.... in še zmeraj čakam. Ne najde mi nobenega serverja za priklop.
Kaj sedaj? Ideje, nasveti ipd so dobrodošli.
hvala
Kaj sedaj? Ideje, nasveti ipd so dobrodošli.
hvala
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
pirx ::
Gnutello bi ti moral najti, Gnutella 2 se poveže maksimalno na 3 hube, za eDonkeya si pa downloadaj sveži serverlist (pod opcijami Networks).
Bodi tudi pozoren na Maximum Queue Lenght - to si uštimaj na visoko (vsaj 800), drugače ti bo pri iskanju precej fajlov izpustilo (kar se tiče ed2k omrežja).
Z Shareazo je tako, da več fajlov shareaš, hitreje ti downloada - ampak pri meni več kot 20 kb/sek še ni bilo (osnovni ADSL) pa čeprav delim več kot 40 GB. Čakati je pa pač treba, preden začne z DLjem, včasih tudi po uro, dve...
Prebrskaj tudi po njihovem forumu, za vsaj 90% vprašanj boš sigurno našel odgovore :)
Bodi tudi pozoren na Maximum Queue Lenght - to si uštimaj na visoko (vsaj 800), drugače ti bo pri iskanju precej fajlov izpustilo (kar se tiče ed2k omrežja).
Z Shareazo je tako, da več fajlov shareaš, hitreje ti downloada - ampak pri meni več kot 20 kb/sek še ni bilo (osnovni ADSL) pa čeprav delim več kot 40 GB. Čakati je pa pač treba, preden začne z DLjem, včasih tudi po uro, dve...
Prebrskaj tudi po njihovem forumu, za vsaj 90% vprašanj boš sigurno našel odgovore :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mreža računalnikov in windows updateOddelek: Omrežja in internet | 3634 (2781) | harmony |
» | Symbian Anna (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8459 (5681) | ;-) |
» | Problem z F2S-jemOddelek: Omrežja in internet | 1251 (1090) | MaverickT |
» | Stvari grejo nekam počasiOddelek: Slo-Tech | 1144 (898) | OZZY |
» | Telemach/se splača?Oddelek: Omrežja in internet | 2246 (1879) | PaJo |