Forum » Pomoč in nasveti » Mocno priporocam V-COM Systemsuite 5
Mocno priporocam V-COM Systemsuite 5
Caligula ::
Gre za system tools program, ki pac sam porihta napake po racunalniku, registru,.. spyware, anonimno surfanje po netu, ma clo firewall pa antivirus,... skratka vse.
Jaz sem se odlocil, da si zrihtam "rozico" preko DC++ , ko sem v ameriskem PC formatu videl, da je Nortonov systemworks dobil 2 zvezdici, ta Systemsuite pa 5 zvezdic.
In kaj se je zgodilo?
XPji se mi spet normalno ugasajo, ko dam turn off, outlook se mi takoj vklopi in odpre,...
Vse to sem prej probal resevat po vseh znanih nasvetih, patchih pa je bilo na dolgi rok na koncu vedno isto, to pa je porihtalo vse...
Nortonovi toolsi niso od tega zrihtali nic.
Skratka program je odlicen. Dobite si verzijo 5, ki zavzame v obliki image fila cca 150 Mb.
Res sem zadovoljen,
Jaz sem se odlocil, da si zrihtam "rozico" preko DC++ , ko sem v ameriskem PC formatu videl, da je Nortonov systemworks dobil 2 zvezdici, ta Systemsuite pa 5 zvezdic.
In kaj se je zgodilo?
XPji se mi spet normalno ugasajo, ko dam turn off, outlook se mi takoj vklopi in odpre,...
Vse to sem prej probal resevat po vseh znanih nasvetih, patchih pa je bilo na dolgi rok na koncu vedno isto, to pa je porihtalo vse...
Nortonovi toolsi niso od tega zrihtali nic.
Skratka program je odlicen. Dobite si verzijo 5, ki zavzame v obliki image fila cca 150 Mb.
Res sem zadovoljen,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IBM Thinkpad R31 meets floorOddelek: Pomoč in nasveti | 2058 (1412) | Pyr0Beast |
» | Ja ja spet "Pozabljeno geslo" (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6781 (5226) | bosmla |
» | eDonkey in TEMP datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (940) | Sumo |
» | Kako instalirat 3dfxocOddelek: Pomoč in nasveti | 924 (796) | minimetro |
» | Kaj je z temi zvezdicami in kako si jih prisluziti??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1781 (1323) | Elemen_T |