Forum » Pomoč in nasveti » POČASNA MIŠKA
POČASNA MIŠKA

scenic ::
Zadnje čase imam problem in sicer, ko imam odprtih več oken naenkrat med surfanjem po internetu, zraven še kaj vlečem dol se mi dogaja, da je miška ful počasna in vse nekako dela bolj easy.
WIN 98 SE SLO, CII 633, 256 MB RAM.
Prosim za pomoč kaj je storiti.
Sam se nagibam za ponovno instalacijo ali je mogoče kaj narobe z ramom 2 x 128 MB Micron na BX133 Raid.
WIN 98 SE SLO, CII 633, 256 MB RAM.
Prosim za pomoč kaj je storiti.
Sam se nagibam za ponovno instalacijo ali je mogoče kaj narobe z ramom 2 x 128 MB Micron na BX133 Raid.

mfurla8 ::
Dvomim da bi bilo z ramom kaj narobe. Poskusi defragmentirati disk. Če je še vedno isto naloži winse še enkrat gor.

Navadno dela normalno nagaja samo ko sem na internetu je pa drugače skoraj nova Logitechova s koleščkom.

abcde7 ::
Kva pa če bi probov, tam, kjer naštimaš v winsih kok dobr ti dela, da nardiš, da imaš težave z miško! Zej točn to tistga ne znam pridt, a kdo drug zna?

Mr.-Viko ::
Možno je, da ti en program dela neveljavne operacije in zmrzne. Nekateri programi povzročijo take reči, vendar mislim, da gre to za neko izjemno OE napako. Kaj pa vem, no. Meni miška počasi dela samo, če mi kak program zmrzne, ki ima nekaj v zvezi z miško.
Ali pa naredi backup pa windowse na novo gor. To je še skoraj vse probleme odpravilo.
Ali pa naredi backup pa windowse na novo gor. To je še skoraj vse probleme odpravilo.
No comment, really

Voyager ::
scenic: Ali imas instaliran MouseWare (ki vsebuje driverje za misko) ? Ce ja katero verzijo ? Ce ne bi svetoval da zadevo instaliras.

Hvala vsem za trudi in nasvete, nimam Mouse Vare-ja, po defragu mi sedaj zadeva dela, če pa zaženem "msconfig" pa je tam notri cel kup zadev se mi zdi, da res preveč a se ne upam katere odkljukati.

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139604 (55547) | BorutO |
» | Windows 7 postane popolnoma neodziven ob priklopu miškeOddelek: Pomoč in nasveti | 2696 (2470) | SLO_Matej |
» | čudno vedenje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3979 (3336) | solatko |
» | Windowsi xp zamrzujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1302) | matej o. |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8737 (7228) | Alexius Heristalski |