» »

Gigabyte Geforce FX 5900XT

Gigabyte Geforce FX 5900XT

dwinxp ::

Rad bi vas prosil, ce mi lahko kdo da osebno mnenje te graficne kartice kar se navijanja tice seveda :)

hvala

Dragon XP

delfinus ::

Pojdi na GURU3D http://forums.guru3d.com pod nVidia tam je kar nekaj uporabnikov, ki navija to kartico. Dosegajo nekaj v smislu core 440 mem 800 in se nekoliko vec odvisno od dodatnega hlajenja. lp, D.

-neo- ::

Ni res-ko sm bil jaz gor ni meu nobeden gigabytko-no ena 2 sta
S stock hlajenjem bos prsel tam do 470/860! z dodatnim hlajenjem pa nekaj vec, sam bos mogu delat v mod ce bos hotel kaj vec, na jedru je napetost samo 1.4V!
LP

Tic ::

Erm. Jaz sem z default hlajenjem Leadtekovo LXko prisel 512/930. Z zracnim, kot imam zdaj in rahlim vmodom pa sem na 550/950. Cakam na vodo. ;)
persona civitas ;>

Lee_Nover ::

Tic: na kok se to kej segreje ? Idle/Load
mam od uceri isto graficno ;-)

Mikrohard ::

Jaz mam Gigabyte Geforce FX 5900XT... maksimalno se mi navije na 454/800MHz... mogoče bi šlo več z boljšim hlajenjem in napajalnikom:\

-neo- ::

MIKROHARD: dj tist stock cooler dol, tist termalni trak daj tud dol, namazi z termalno pasto, dj kaksen boljsi hladilnik, k tist je zanic-al pa ce mas tud onega bo so vec!8-O

Aja kej pa ta graficna ma senzorje za toploto?? da pol vidim kolk se greje v windowsah???

Ja ma sej po slikah gledano, je uni hladilni sistem na Gigabytki ful prestizen, ker je oboje stranski in tudi ful lepo izgleda :)

Vasa mnenja so da to na stock nastavitvah ne hladi skoraj nic ali da pri extremnem navijanju ta rebra ne zdrzijo vec??

Aja pa se neki kolk so stock frekvence graficne ?? In na katerih voltazah deluje??

delfinus ::

XT verzije so vse opreljene z 2.8ns ramom, clocki pa so GPU 390MHz in MEM 700MHz za 3D aplikacije. Kot vem XT verzija nima senzorja za temp, mogoce ga Gigabyte ima, to bo potrdil kak lastnik, voltaze pa isto. Vse novodobne igre pa letijo ali z default ali pa overclockano.

lp, D.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

Mikrohard ::

gigabyte gffx 5900xt nima senzorja za merjenje temp:P

Leadtekova 5900 XT (ne mesat z LX) ma 2.2 ns rame, pa tut temp. senzor ma - jo mam doma

Kje lahko za najceneje dobim Leadtekovo 5900XT??? namrec kjer jaz kupujem majo samo Gigabyte, ASUS, Abit in Saphire

mesoreznica ::

dwinxp pa kupi Asus ima tudo 2.2 ns rame.

LP

Sunna ::

jah Jae jo ma. Tam sem jo jaz nabavu

oops .. sm napisu, da mam isto grafo k tic .. mam XT verzijo
laufa pa na 450/900 na ~56°C - sam arctic silver sm dal namest unga cigumija, hladilnik je isti
kej vec pa nism probu oc-jat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WINFAST A6600 GT ali XFX 6600 GT? (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Kaj kupiti
74348815 (22317) AtaStrumf
»

Navijanje FX 5900 XT (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
625191 (3707) Caligula
»

Flashanje FX5900 v FX5950 U (strani: 1 2 )

655978 (4612) [_MW_]
»

Kero grafično

Oddelek: Kaj kupiti
341589 (1024) rap3r
»

5900xt - low limit oc? - gufy help

5794 (682) Tic

Več podobnih tem