Forum » Pomoč in nasveti » filename.exe & cpu
filename.exe & cpu
sodjdobe ::
Ali mogoce kdo ve, zakaj imam na racunalniku cpu nenehno 100%?
Najvec mi pobereta filename.exe ko sploh ne vem kaj je in pa svchost!!!
Norim
..aja pa se to, v register sploh ne morem iti! Ko zazenem regedit mi ga prizge potem pa takoj ugasne. Malo sumim da je kak crv ampak sem ze iskal z antivirusom pa ne najde.
Najvec mi pobereta filename.exe ko sploh ne vem kaj je in pa svchost!!!
Norim
..aja pa se to, v register sploh ne morem iti! Ko zazenem regedit mi ga prizge potem pa takoj ugasne. Malo sumim da je kak crv ampak sem ze iskal z antivirusom pa ne najde.
- spremenil: sodjdobe ()
MArko ::
hm...
ta filename.exe je ene sorte virus... brisi to takoj...
oni svchost vprasanje ce je pravi... winxp namrec laufa vec teh svchostov na 1x in eni virusi uporablajo isto ali pa zelo podobno ime kot je v originalu.
to da se ti pa vse zapira dol.... tocno to sem hoto prit sem vprasat na forum. sem ze spraseval po tujih forumih specjaliziranih na viruse trojance in ostale take zadeve pa ni noben znal povedat zakaj
namrec v sluzbi med drugim tud servisiram kompe in zadnih 10 dni sem vido ze 3 take primere. spuces vse dol z vsemi programi antivirus/adaware/spybot/hijackthis pa se to se skos dogaja. enostavno se vse dol zapre kaj zazenes. regedit, msconfig, popravki za winse. se onega patcha ne mors instalirat ko ti porihta ono da se ti komp ne resetira sam po eni minuti.
za 1x nisem druge resitve naso kot fomratiranje :\. probal sem ze 2x dat pri ponovni namestitvi namest instalacije repair pa je obakrat steknilo.
ta filename.exe je ene sorte virus... brisi to takoj...
oni svchost vprasanje ce je pravi... winxp namrec laufa vec teh svchostov na 1x in eni virusi uporablajo isto ali pa zelo podobno ime kot je v originalu.
to da se ti pa vse zapira dol.... tocno to sem hoto prit sem vprasat na forum. sem ze spraseval po tujih forumih specjaliziranih na viruse trojance in ostale take zadeve pa ni noben znal povedat zakaj
namrec v sluzbi med drugim tud servisiram kompe in zadnih 10 dni sem vido ze 3 take primere. spuces vse dol z vsemi programi antivirus/adaware/spybot/hijackthis pa se to se skos dogaja. enostavno se vse dol zapre kaj zazenes. regedit, msconfig, popravki za winse. se onega patcha ne mors instalirat ko ti porihta ono da se ti komp ne resetira sam po eni minuti.
za 1x nisem druge resitve naso kot fomratiranje :\. probal sem ze 2x dat pri ponovni namestitvi namest instalacije repair pa je obakrat steknilo.
SasoS ::
Jup...to so virusi. Pomaga to da zaženeš v safe mode in z Regeditom pobrišeš vse sumljive stvari. Potem pa takoj install antivirus programa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | svchost.exe, kaj počne, kako ga omejiti? Noro počasen pc :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 5141 (4117) | Master_Yoda |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3541 (2565) | Mr.B |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40497 (15479) | brainiac20 |
» | Trojanski KonjOddelek: Pomoč in nasveti | 1948 (1734) | matic35 |
» | "Izdelava" ed2k linka v PHPjuOddelek: Programiranje | 1034 (979) | matic |