Forum » Kaj kupiti » Pioneer DVR-107, se splača?
Pioneer DVR-107, se splača?
Dr_M ::
ja za tako ceno se definitivno splaca.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
boštjan ::
Najnovejši test tega pekača. Avtor sam ni bil preveč navdušen nad njim. Sam sem si ga hotel kupiti,a sem se pol odločil za NECa 2500,danes ga dobim in poročam kako sem zadovoljen z njim.
Dr_M ::
sam to kok si ti zadovoljen z njim, men en kurc pove....
si predstavljas review na netu al pa v reviji, kjer bi napisal par osnovnih podatkov, pol pa se "zadovoljni smo" in to je to.
kok si ti zadovoljen z neko stvarjo, sploh ni nikakrsna merodajna stvar.
to men tok pove kot kilo klobas...
si predstavljas review na netu al pa v reviji, kjer bi napisal par osnovnih podatkov, pol pa se "zadovoljni smo" in to je to.
kok si ti zadovoljen z neko stvarjo, sploh ni nikakrsna merodajna stvar.
to men tok pove kot kilo klobas...
The reason why most of society hates conservatives and
boštjan ::
Dr_M,mislim da si lahko predstavljaš kako sem mislo s tem. Ziher da ne bom zadovoljen,če mi po peki dvd medij ne bo berljiv ali pa da bo prepočasi pekel,al pa da mu bo buffer skakal gor in dol,da mi bo cd-r medije(kvalitetne) pekel s napakami pri,24x hitrostji. No upam,da veš kaj s tem mislim.
Ziher ne bom podal mnenja že jutri,saj imam kar okoli 100filmov za spečt,pa še par CDjev. šele takrat,ko bom vse to nardil,bom podal mnenje o NECu 2500.
smell like PC format
Ziher ne bom podal mnenja že jutri,saj imam kar okoli 100filmov za spečt,pa še par CDjev. šele takrat,ko bom vse to nardil,bom podal mnenje o NECu 2500.
smell like PC format
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | NEC 3500 ali PIONEER 108 ?Oddelek: Kaj kupiti | 2249 (1480) | boštjan |
» | NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10804 (7043) | delfinus |
» | Kateri DVD-/+RWOddelek: Kaj kupiti | 1844 (1197) | Vommy |
» | DVD pecica da/ne ?!?Oddelek: Kaj kupiti | 1275 (906) | Dr_M |
» | Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6561 (5177) | pingo76 |